Na idén nehogy kihagyd!Ha eljössz vagy jöttök,többé nem fogod kihagyni az életedből,az tuti!
jó lenne Sirokra menni,tavaly azért nem voltunk,mert akkor voltunk Horvátországba.
Akkor majd legközelebb!Mondjuk mi is csak szombat délután megyünk,mert a pénteki zenekarok annyira nem frankók!Egyébként,lehet engem sem fognak beengedni,mert külön írtam azt hogy "helyesírás",na de sebaj!
Akkor gyúrjatok Sirokra,majd ott is csinálunk Sportmotor fórumos bulit!
de tul sűrű lenne, am is péntek délután érek haza maj pestről,rögtön menni talira, mikor hazaérek rögtön vissza pestre,meg már más progi is bevan szervezve.
na jo csak vicc
de sztem téleg nem tok elmenni, pont a legrosszabb időpontba van
haverom volt már ott amugy,3-4 éve, 1 ien kurvahangos vörös szimóval, ien nagydarab gyerek, 100kg körüli
Atom nagy bulit hagynál ki!Szombat du-tól vasárnap reggelig...mi bajod lehet...Sörözés meg egy laza rock and roll...
aztán go home...
hát az elmult 2 hétben 7zh t irtam,meg terveztem 1 autóemelőt
de most tavaszi szünet van,pihenés kicsit
Rendeltem a motoromhoz NGK iridiumos gyertyát. A következő a kérdésem. A képen látható, hogy a tetején nincs az a sapka szerű,csak a csavar.Nem adták hozzá.Ez nem baj,mert ami benne van azon van és le lehet venni.Ez elképzelhető, hogy kihagyták?Vagy nem is jár hozzá?929-hez lenne.A képen nem az én gyertyám van,de szemléltetőnek megfelelt