a mútkó véletlenű 1 kerteketem..úgy mint joe edűt barra majd jobbra asztán megin barra nemmertem letenni..asztán csak letevődött kormánygátoló mekfokta párszáz méterre odább megátam bugyitcseréni..oszt tovább
Hát kapott szegény a jobb oldala teljesen levan amortizálva.
Idomok törtek, tank horpadt, plexi tört, tükör, index, fékkarok,lábtartó+ konzol, kipufogó, még a rendszer is hajlott. Na meg az első felni pereme kapott valahogy egy ütést és leeresztett a gumi. A vázat sajnálom a tank alatt a legjobban mert az is karcos, meg lement a festék ott is. Így ránézésre a az első futómű, meg a tárcsák épek, de majd kiderül.
05. 28.-án melóból hazafele a 28assal, az út felénél elkezdett szakadni az eső meg a jég, 4-ben egy kicsit odamértem neki és elforgott a hátsó kerék, kiment a segge balra és már nem tudtam visszahozni. A motor átcsúszott a szembejövő sávba, én meg 1 kibetonozott árokba kötöttem ki. Persze ruha nemvolt rajtam, mert egész nap 35 fok volt meg nincs messze a meló. Nemrég jöttem haza a kórházból nyílt töréssel, mind a 2 csont eltört a síp,és a szárkapocs csont is Nagy valószínűséggel ezt a szezont kihagyom
nézek jobbra
nézek barra
nézek hátra
decsak asztat látom hogy ezegy cbr frum farkas
mááás megfontolásból köllenek azidomok
Mondd, hogy nincs lebombázva az a szép motort!?
minden kellene sárvédőtól a farokidomokig...tök mindegy milyen állapotú,törött,zúzott csak felismerhető legyen és óccsó
Ez a terv :
Idomok törtek, tank horpadt, plexi tört, tükör, index, fékkarok,lábtartó+ konzol, kipufogó, még a rendszer is hajlott. Na meg az első felni pereme kapott valahogy egy ütést és leeresztett a gumi. A vázat sajnálom a tank alatt a legjobban mert az is karcos, meg lement a festék ott is. Így ránézésre a az első futómű, meg a tárcsák épek, de majd kiderül.