nah én megtettem a szezon utolsó útját a cbr el nagymuterékhoz,és téli alvásba helyztem a gépet.
kivonatom a forgalomból a jövőhéten, nem tudjátok véletlenül,hogy csak a helyi okmányirodába vonathatom e ki ,ahol a lakcimem van meg ugye akik küldik a telj adós csekket,vagy az országba bárhol? mert hétközbe fennvok pesten suliba
Eladó kipufogó 900RR-ről. Arrow (karbon-titán) nem E betűs mert racing okosság. Kegyetlen szép hangja van neki, és pille könnyű.
30 darab ezres az ára. Tudok adni 3szöget amivel fel tudod bűvölni a gyár rendszered végére, amúgy a végződése olyan neki, hogy 53-as belső és 55-ös külső.
0630/6963423
(hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető)
Megvan az igazi. :) Nem véletlenül csináltak Erion Racing-es Honda-t anno, tényleg értenek hozzá, olyan hangja van a motornak tőle, hogy semmi mással sem téveszthető össze. És Szerintem kegyetlen jól is néz ki.
Még tavaszra építek egy másik undertail-t (két kerek lámpával), és piros kerekeket rakok alá, kormány lengéscsillapítót visszarakom, aztán vége :D Remélem jó olcsó benzin lesz 2011-re :D
kivonatom a forgalomból a jövőhéten, nem tudjátok véletlenül,hogy csak a helyi okmányirodába vonathatom e ki ,ahol a lakcimem van meg ugye akik küldik a telj adós csekket,vagy az országba bárhol? mert hétközbe fennvok pesten suliba
30 darab ezres az ára. Tudok adni 3szöget amivel fel tudod bűvölni a gyár rendszered végére, amúgy a végződése olyan neki, hogy 53-as belső és 55-ös külső.
0630/6963423
(hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető)
a suzuki az asszonyé?
ELADÓ:
CBR 954RR új farokidom, sosem volt még motoron, karcmentes állapotban.
40.000.-
Tel: 20/9-125-142
Néha nem civakodnak?
nNekem 12800 Ft-ot
téliesíti mindenki a motort?:D én hétvégén téli nyugovóra helyezem a motorkát,jön a hóóóó
Még tavaszra építek egy másik undertail-t (két kerek lámpával), és piros kerekeket rakok alá, kormány lengéscsillapítót visszarakom, aztán vége :D Remélem jó olcsó benzin lesz 2011-re :D