Hát ha nem muszáj,akkor nem is piszkálom,de ha visszarakom az akkut,akkor az órát be kell álítani. Amíg be nem állítom,addid 1:00 villog rajta,ami engem nagyon idegesít, mert mingíg ráfókuszál a szemem,akkoris,ha enm akarom.
A 135 meg a 45 az tuti!Ha az időt bűvölöm,az is villog.Beállítom az órát,aztán ha nem nyúlok hozzá,akkor elmenti a beállítást.Akkor gondolom,valami más kombinációt is megnyomhattam,úgy kerültem a vízhőfok beállításába.Mikor levettem a gyújtást még tutira villogott.Akkor gondolom,ahogyan kikapcsoltam,áramtalanítottam és nem mentette el a fahrenheit-et.Ha így van,akkor nagy mákom van ,mert nem tudom,hogyan varázsoltam volna vissza a fokokat.
Olyat produkál néha,hogy ha leállítom a gépet,majd visszaadom a gyújtást ír pl.:78-at,gyújtás ki-be aztán már csak pl.:74.Ezzel azt akarom mondani,hogy ha nem jár a motor,akkor nem 100%-osan méri a hőfokot =====-így lehetett nálam a 135 fahrenheit 45 celsius !
Remélem,hogy innen fúj a szél !
de 45fok az 113 fahrenheit
amugy nekem is megvan hülyülve a hőfok mérőm,kivan akadva a maxba,nemtudom mi lehet vele,de gyanus hogy valami kontakt hiba lesz,csak megkéne találni,hogy hol
Hát nem tom,akkora sokkot kaptam a villogó 135-ől.Valahogy sikerült volna átlőni mikor az órát állítotttam?Mind a két gombot lenyomva tartva lehet az órát állítani.Más kombinációt nem ismerek.Egyszer sikerült kikapcsolni a kijelzőn a fogyaszrásmérőt,meg a HISS kontrolledjét (Szal nem villogott a piros led,mikor kihúztam a kulcsot) Asszem 12 órát villog.A haver keverte ki,amit összekutyultam,de óraállítás terén már fejlődtem.
A 135 fahrenheit lehet 40-akárhány ceisius?Viszont levettem a gyújtást,visszaadtam,akkor már megint celsiusokban mért.
Ha ismersz ilyen gomblenyomós trükköket,akkor ozd már meg velem légyszives !
Üdv mindenkinek!
Pénteken furcsa dolgot tapasztaltam, és kiváncsi vagyok,hogy valakinek volt-e már hasonló promlémája.Kivittem a 954-est egy karikára,majd hazamentem és visszaraktam a helyére.Minden faszán ment. Azon vaciláltam,hogy ki e vegyem még az akksit,aztán végül úgy döntöttem,hogy benne hagyom,mivel most vettem,garanciás 2 évig,ugyhogy most derüljön ki,ha lemerül.
Na a lényeg:Mivel úgy döntöttem hyogy bennehagyom az akkut,gondoltam visszafutok a garázsba,beállítani at órát a kijelzőn.Meg is történt a dolog,akkor látom,hogy a vízhőfok mutatóján 135 fok van kiírva,és villog a kijelző .Nem tudom,hogy mennyi a max,amit ki tud írni a kijelző,de a villogásból itélve mindha kiakatt volna a cucc.Elfordítottam a kulcsot,majd vissza.Akkor már faszán 45-öt mutatott,ami már reálisnak tűnik,mivel ez kb fél órával a leállítás után történt.Szombaton viszont minden üzemszerűen működött.Remélem hogy ez csak pillanatnyi üzemzavar volt,nem valami bajnak a kezdete !
Valakinek hasonló tünetek voltak már?
Köszi! Ez teljesen véletlenül bukott ki, 1 átfogó orvosi vizsgálaton. Ha az nincs, ma se tudok róla, ugyanis semmit nem éreztem belőle, semmi változás nem volt az egészségemben. Ez a ruha beleférés lehet csak gáz! 2 hétig SEMMIT se lehetett csinálni! Rohadt lusta vagyok, de ez még nekem is erős tulzás!
Azt hallottam, ha időben észreveszik a pajzsmirigyproblémákat és megfelelően kezelik akkor nincs vele nagy probléma. Jobbulást mégegyszer! Egyébként a súlynövekedés nem okoz problémát...ezek Pengék...simán kibírják, csak férj bele a ruhádba
Hello!
Meglátjuk, a doki azt mondta, hogy később ha átvenné a balos a dolgokat, akkor esetleg nem kell dilibogyó, most napi 1 az adag. De ez később derül ki. Sokat meg nem szabad ennem, mert már így is leütöm a százat, a Penge még össze talál rogyni.
Oszt nézegethetünk ki a fejünből.
Sajna a pajzsmirigy alulműködés miatt fogsz sokat enni, ez ilyen dolog, kapsz majd rá gyógyszer, amit életed végéig szedni kell. Én az egyik oldali pajzsmirigy nélkül születtem
Köszi, a jobb oldali pajzsmirigyemet hagytam ott a kórházban, gondolhatod, nem önszántamból. Volt benne egy 3 cm-es jóindulatú kis daganat, és azt mondta a doki, hogy még mielőtt nem lesz valami gáz a dologból, addig üssük a vasat. ( Persze csak átvitt értelemben üssük azt a vasat. )
Csak az a rossz, hogy 2 hétig semmit nem lehet csinálni, utána fokozatosan terhelhetem magam. Viszont az étvágyam az tökéletes, hasra gyúrok!
De jövőhét végén már reményeim szerint motorozni fogok! De hogy férek majd bele a bőrgatyóba?
Olyat produkál néha,hogy ha leállítom a gépet,majd visszaadom a gyújtást ír pl.:78-at,gyújtás ki-be aztán már csak pl.:74.Ezzel azt akarom mondani,hogy ha nem jár a motor,akkor nem 100%-osan méri a hőfokot =====-így lehetett nálam a 135 fahrenheit 45 celsius !
Remélem,hogy innen fúj a szél !
amugy nekem is megvan hülyülve a hőfok mérőm,kivan akadva a maxba,nemtudom mi lehet vele,de gyanus hogy valami kontakt hiba lesz,csak megkéne találni,hogy hol
A 135 fahrenheit lehet 40-akárhány ceisius?Viszont levettem a gyújtást,visszaadtam,akkor már megint celsiusokban mért.
Ha ismersz ilyen gomblenyomós trükköket,akkor ozd már meg velem légyszives !
Nem lehet, hogy celsius helyett fahrenheitet mutatott?
Pénteken furcsa dolgot tapasztaltam, és kiváncsi vagyok,hogy valakinek volt-e már hasonló promlémája.Kivittem a 954-est egy karikára,majd hazamentem és visszaraktam a helyére.Minden faszán ment.
Na a lényeg:Mivel úgy döntöttem hyogy bennehagyom az akkut,gondoltam visszafutok a garázsba,beállítani at órát a kijelzőn.Meg is történt a dolog,akkor látom,hogy a vízhőfok mutatóján 135 fok van kiírva,és villog a kijelző
Valakinek hasonló tünetek voltak már?
Most megyek
A Ten Kate 600RR azért elég komolyan néz ki.
Köszi a képeket
Ugyis le fogok lökni pár kilót, már csak a lóerő/tömeg végett is!
Legalábbis tervben van, tudod bőrgatyesz.
Meglátjuk, a doki azt mondta, hogy később ha átvenné a balos a dolgokat, akkor esetleg nem kell dilibogyó, most napi 1 az adag. De ez később derül ki. Sokat meg nem szabad ennem, mert már így is leütöm a százat, a Penge még össze talál rogyni.
Oszt nézegethetünk ki a fejünből.
Mielőbbi gyógyulást nektek !
Csak az a rossz, hogy 2 hétig semmit nem lehet csinálni, utána fokozatosan terhelhetem magam. Viszont az étvágyam az tökéletes, hasra gyúrok!
De jövőhét végén már reményeim szerint motorozni fogok!
Sumi mivel műtöttek remélem semmi komoly, neked is jobbulást.