Egyébként nekem is jobban tetszett a régi. De hát csak nem akart fiatalodni meg a km-ek sem fogytak benne.
Kukkants már rá az enyimére.
Semmit.
Az a felháborító , hogy sokan csak azt nézik , hogy olcsó legyen , nembaj ha kicsit kókány nembaj ha törött , nembaj ha elhanyagolták , csak olcsó legyen . Majd később jönnek rá sokan , hogy a drágább motor lehet hogy a végén olcsóbb lett volna. Nem potyázom el
inkább megtartom. Szeretem ezt a motort , és már bizonyított. Nem hagyott cserben , és nem maradtam szégyenben még vele. A literes Gixerek között is ott van (egy hajszál hijján
) Kicsit kényelmetlen már nekem , főleg ha a csajommal motorozunk. De amugy megéri egy kis kényelmetlenség , mert nagyon jól megy. Ma is repültünk egy kört , és nagggggyon fasza volt
Kezdek megbarátkozni a gondolattal , hogy nem veszik meg és boldogan motorozunk tovább.
haver gixer 1000ével mentem,és azért ott több az erő,komolyabb a futómű,fékek,meg csak újabb is,és ak a 2 mostani árából akarok venni 1 ujabbat,vagyhát valszeg kinntről hozok egyet,ha elkeltek a gépek,sajnálni fogom a cbr -t,na de lesz helyette másik cbr:) azért a márkához hű leszek:) szval ha valakinek esetleg kell 900rr ,szóljatok
Hidd el hogy próbáltam. Az öcsémnek Gixer 1000-van