bár ez a drága átírás szerintem még visszább veszi a jármű adásvételeket:S
A bömbi álom "volt" de megvan ...sok tapasztalatom nincs vele még..de a megtett 120 km
csak megerősített,hogy Ő az
télen mindig spórolósra veszem a dolgot,hogy nyárra gyűljön lóvé a motorozásra
meghirdettem 599ért szeptemberbe,akkor úgy volt pár érdeklődő,de nem volt 1ik se komoly,legtöbben cserélének,ez még a másik dolog,mindenki cserélne... oké hogy neki jó lenne ha beszámolom a zxr 400at,de nekem meg szopás azt mégannyira se lehet eladni,mint egy 900ast. na felhivott 1 tag,hogy neki tetszik meg minden,megnézné valamikor, pár napon belül visszaszól.mondom ok.eltelt 1 hét, semmi hivás,rácsörögtem,hogy érdekli e,monta hogy igen,de sokallja, 500ezre lenne rá... gondolkodtam pár mp-t,majd montam,hogy oké, ha télleg kell,elviheti annyiért, kormánystabilizátort levettem,tudtam hogy azt bármikor el lehet adni 30ért,el is adtam rá pár napra,és igy sikerült megszabadulni tőle,olyan október legvégén. novemberbe meg vettem áron alul egy 1000rr-t,úgy voltam vele,ha már áron alul adtam el,áron alul is veszek:) 2005ös az 1000rr, szervizkönyv,gyári karcmentes ,és milla alatt volt
mondjuk egy bmw hez dukál ülésfűtésis,egy 5ös bmw be is van,akkor a motorba is legyen.
olyan jó idők vannak,simán lehet motorozni,vagyhát lehetne ,én nem motorozok most.
hinterglemm? hát apám ott dolgozott 3évig,most idén kicsit odébb van,flachau ba,most ott tudtam melót intézni neki