azt tudom hogy az órában 40000 van. Tátrai Robinál volt bent mikor megvettem nagy ellenőrzésre, azt mondta eléggé reálisnak tűnik.
- én még nem vonattam ki motort ideiglenesen, csak utánnaérdeklődtem.
Ezek szerint el kell, hogy beszélgessek az informátorommal!
Mindenki maga dönti el, hogy kivonja e a forgalommból.
. Az ideiglenes kivonás 1800, a visszahelyezés 1800 píz és ha túl léped a négy vagy öt hónapot, akkor újra kell műszakiztatni és a bónusz is ugrik. - ha nem jól tudom javítsatok ki! Ha még nincs a nevedre írva, akkor várjál januárig, mert akinek a nevén van jan. 1. a moci az fizeti a teljesítményadó 1. féléves díját.
.
A brigéciol zöld flakonban van
, amin régebben narancssárga volt a cimke. Az új módi, az meg a citromsárga. -környezetbarát, de nem viszi le a dzsuvát!
És a citromsárga!ami a környezetbarát de szart se ér!
Tehát a felirat=az a kis papír azon a zöld üvegen!
A lánctakarításnak nem az a lényege hogy mindenhonnan kihozza a koszt? Na mind 1 én így szoktam ,ezzel a "csodaszerrel"
........................ezen nem veszünk össze!
Aztán szárazra törlés...............és végül fújás!
De talán tudok segíteni!Mezőberény/ugye ahhonnan a mocit vetted ahhoz elég közel
/Én ott szoktam vásárolni!
Igol olajat veszek/Nekem az R1-be 10/50-es ásványi kell és ott van/szerintem jó minőség kb2500-2900 ft/liter ,mármint ami neked kell!De van nála gyertya szűrők stb nekem 27000be került minden amit te is írtál.Akkor cs.dzsordzsó is ott volt és onnan tudom hogy 3000-el drágább a légszűrő!/Ja neki nem tetszik az Igol olaj de ezt beszéljétek meg
/..................Ja és Szikora András/Bátszi Motor/06-30/903-7050 Sok sikert! /az igolról még annyit:a Bátszi team az országos dragbike&streetfighter versenyeken ezt az olajat használja!/
Ha van újabb infód gyertyával kapcsolatban kérlek oszd már meg velünk.
THX