Megjöttek a képek! .. nagyon elgondolkodtatóak Kis türelmet kérek, hogy az anyagiak rendeződjenek (egy ácsot kell még fizetnem ) és ha úgy lesz, ahogy remélem, akkor visszatérünk rá!
Lehet hogy érdekel , képet dobnál róla? ...minden cselt be kell vetni lassan, mert a sünök elmentek fényképész tovább képzésre ! Olyanok mint a záporeső, bárhol előfordulhat!
ha hamarabb derül ez ki hogy árulsz ilyet,lehet megvettem volna de akkor igy meg jo lesz gyurinak,én már megépitettem a "home made" cuccot,nem keveset agyaltam rajta,meg fúrtam faragtam flexeltem hegesztettem,mire elkészült :D de 6-7rongyból kijött,meg nem unatkoztam télen
annyiért korrekt ár:)
miért adod el,te nem használod,vagy nem vált be?
Gyuri még a végén megveszi
kell is neki mondjuk,amikor 1 hónapja átmentem hozzá megnézni az 1000RR-t,akkor vette 2 napja kb, de már a faluba 120al mentünk,kérdeztem is,hogy ez itt igy szokás?
Ha lehet szivatni az embert! ugynezki nemvezethetem igazabol a cbr-t mert hogy itt ha megvan a nagymotorjogsid varni kell 2 evet! nekenm meg meg csak 1 eve van .....
én mostan olyan dijétába vagyok hogy óránként többször halok éhen a defibrillátor állandó tartozékom lett még 3 hét szigor utána lehet lazulni nálunk is csinyálok egy fosós hányóst..maj jelzek
Jó volt műxik ahogy kell
úgyhogy ha kell bárkinek is relével kapcsolóval adom.
miért adod el,te nem használod,vagy nem vált be?
Gyuri még a végén megveszi
kell is neki mondjuk,amikor 1 hónapja átmentem hozzá megnézni az 1000RR-t,akkor vette 2 napja kb, de már a faluba 120al mentünk,kérdeztem is,hogy ez itt igy szokás?