Szuperpatenten működik, újmotor-érzés az egész, a kormányzár is egy álom. Volt, hogy 20 percig szenvedtem, nem engedte el a motort, azt hittem ott ragadok. miatta.
Megvárom az indexeket és kiderül milyen erős fényt adnak!
Megrendeltem a sötétített buborék LED-es indexeket előre és sima kis méretűeket hátra!Ha nem lesz jó,majd eladom!
Pont azért szerettem volna lecserélni a gyárit,hogy a kis index miatt (ami még sötétített is) legyen egy biztos pont amit látnak és feltűnő helyen van,ahogy írtad,a gázos helyzetek elkerülésére,de akkor ezt át kell gondolnom!
Alacsony a szöge?Nem értem itt mire gondolsz!
Célszerű vagy az eredeti BT 50-nél maradni vagy ami a legjobb volt szerintem: Sportec M3, bár volt már mindenféle, ami jött. Kár hogy olyan drága újonnan...
Beismerem, használtan veszek gumit (ezért próbáltam mindenféléket, írtam is a tapasztalatokat) és ahogy megvan az aktuális felszerelve, keresem a következőt, előre kell gondolkodni a méret miatt. Sokszor külföldről sikerül szerezni mert innen kihalnak lassan a 16-os RR-ek, min. 90% körülit igyekszem venni.
Nekem is volt egy darabig átalakítva mert 17-ben egyszerűbb pályagumit szerezni
Faragni kellett összevissza a kerék és a csillapító miatt is, ááááhh, nem kell. Visszaszereltem mindent, azóta megint olyan az irányíthatósága mint egy jó "montenbájknak".