Nem a kilincseket hanem az alu-kanalakat!
Nem lehet pocsékolni. De egyébként nem akkora gond lenne az, hogy alumíniumból van csak az anyag legyen jól ötvözve. Minden motor igen jól van megtervezve legyártva ahogy tapasztaltam de mindegyiknél van valami elqrás, talán, hogy ne tartson olyan sokáig?!
) el.
A probléma a kuplung felől érkező 1500-1300-as fordulat alatt hallható rendellenes zaj, ami a kuplungkar behúzására, vagy a fenti fordulatszám meghaladásával megszűnik. Sokat gondolkodtam azon hogy mitől keletkezik és igazából már nem is a maga a zaj idegesít, hanem az hogy nem tudok rájönni az okára.
a Tiéd SC28-as az Övé SC33 vége. Teljesen más a teló, meg sok-sok minden. Neked még km spirálod van neki a 4. fokozatról szedi le a sebességet. Neked (nekem is) még vékonyabbak a telók, neki egy kicsit vastagabb. A féktárcsáink e miatt, sajnos már nem egyezik meg az sc33-al
Úgy tűnik ez a kuplung hang Honda betegség. Nekem a CB-nél is jelentkezett, behúzott kuplungnál, ill. rendesen bemelegedve megszünt. Mikor szétszedtem én se tapasztaltam különösebb hibát. Kicseréltem a tűgörgőt (SKF 3000 Ft), de utólag azt mondom nem kellett volna. Majd ami feltünt, hogy meghúzott középső anya mellett is volt egy alig érezhető tengely irányú lógás. Abból sikerült hézagolással elvenni, és a hang sokat halkult. Talán még egy 0,05-ot lehetett volna faragni a hézagból és akkor teljesen megszünt volna.
!
és meg is tudsz nézni mindent.
108427 posztnál esik róla szó...meg a javitásáról