Szerintem nem a bőrruha ment össze hanem Te voltál elázva ezért megdagadtál, és ezért kellett cipőkanál a ruhához!
Más...Nem tudod véletlen ,hogy mikor kigyullad a müszerfalon a kis sárga led a kevés benzin miatt akkor mennyi van még a tankba?
Ugyanazokkal a beállításokkal, ugyanazon a hepe-hupás, ezerszer javított útszakaszon próbáltam ki. Eddig pattogott ezen a szakaszon most meg sokkal kevésbé. Nem lett Honda Goldwing, de általam is jól érezhető a különbség. Első fék keményebb használatakor kevésbé és finomabban bólint. A foglalkozás már így is életre a célját. Kanyarban nem szoktam lapon fordulni, illetve egykerekezni sem, így ez irányú tapasztalatom nem lesz, de nem tartom kizártnak, hogy kanyarban is stabilabban fog viselkedni.
Megjegyzem a gyári rugók sem rosszak. Egyszer sötétben és esőben döngettem haza Békés megyéből a húgomtól. A szegedről vezető úton Halastól kb. 30 km-re Zsana előtt van az úton keresztbe egy agresszív felgyűrődés. Nappal már számítok rá, de akkor eszembe sem jutott. Csak azt éreztem, hogy felpattan a motor eleje, egy picit a levegőben elmegy jobbra, aztán vissza és az útra visszaérve azonnal tapad és további pattogás nélkül, simán megy tovább. Mire felfogtam, hogy mi van már vége volt. Na akkor egy ki beszarás mellett értettem meg mi a lényege a feszes első futóműnek.