ha ilyen motoron gondolkozol ne az izgasson mennyit fogyaszt!
ha ráérzel az ilyen gépekre ugyis beletankolsz bármennyit eszik!
egy tankból azért egész jól el lehet mocizgatni!
nekem már tavaly nyár óta igy van és még mindig birja!
tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com
email-re se válaszol!
ha holnap se jön meg kellene a tiéd!postával együtt jó a 4000érte?
várom válaszod!
250-es 93-as CR-em van,általában endúrózgatok vele.
Néztem kétféle láncot, szerintetek ezek jók lennének?
JT 520H
KMC520H
Ha nagyon sz@r láncok, akkor lécci szóljatok:). Nem használom versenyszerűen, pályán a mocit, ezért gondoltam, hogy egy olcsóbb lánc is jó lehet. De ha minden motorozás után húzni kéne rajta, az se lenne jó. Aki hallott vmit ezekről a láncokról, kérem írjon=).
Sokakat megrémiszt, hogy ezt meg ezt kell cserélni x üzemóránként. Júniusban lesz két éve, hogy nem nyúltam komolyabban a motorhoz, és még mindig gyönyörű a hangja, nem csörög, jól indul, jó a kompresszió, jól megy, (két éve lett fúrva+új prox dugó). Full szintetikus olajjal használom, 1:25-ös keverékkel, és nem megyek sokat poweren. Legtöbbször elég 20-30ló is az 53-ból, és így nincs széthajtva. Volt RX50-esem, azt hetente szerelni kellett...pedig az egy szériamotor.
Egy szó mint száz, nem bántam meg, hogy endúrózni a CR-t választottam, könnyű, alul is van benne elég erő, nem kell mindig powernyitás fölé pörgetni....és jobb a hangja mint egy XT-nek:).
A láncos témára ha valaki válaszolna, megköszönném.