Ez egy hüvelyes henger, de nem veszek bele új dugószettet, elvileg 1-2 héten belül itt az új henger, majd abba.
Képek/videók nincsenek, ketten voltunk, egymást üldöztük, nem volt, aki fényképezzen
Pont ma mondtam Kakukknak, hogy míg nem volt mit, akkor fényképeztünk orrba-szájba, most meg, hogy egész tűrhetően megyünk, nincs kép...
Ejha. Az a dob eléggé metál, a tankra biztos ez az idom való? Légszűrőház mintha nem az enyém lenne...a felnik, iszonyat jól néznek ki
Holnap gyere le vele Nyáregyházára délelőtt
Hello mindenki,
központi rúgóstag felső megfogatásánál,valami perselyezés lehet? Mert az enyémnek már van egy kis holtjátéka,ha kézzel emelgetem a hátsó villát...
kezd elveszni az erő a kis cr-ből...
Tényleg kár.
Képek/videók nincsenek, ketten voltunk, egymást üldöztük, nem volt, aki fényképezzen
Pont ma mondtam Kakukknak, hogy míg nem volt mit, akkor fényképeztünk orrba-szájba, most meg, hogy egész tűrhetően megyünk, nincs kép...
Képeket tegyetek fel
Arra az életveszélyes idegroncs thaiboxolóra? Az én kis drága, kezes lopakodómat? SOHA
Most jöttünk haza Nyáregyről, Kakukkal. A hengeremnek annyi, Kakukk CR125-öse erősebb, mint az én 250-esem
Nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni ingyen honda cr125 service manualt?
Holnap gyere le vele Nyáregyházára délelőtt
nem tudjátok milyen árba van egy kuplungkosár crf 250hez?
de amugy 5ezer forint a pinkbe
központi rúgóstag felső megfogatásánál,valami perselyezés lehet? Mert az enyémnek már van egy kis holtjátéka,ha kézzel emelgetem a hátsó villát...