Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

korul belul egy milyen cr 250 sel tudnam elcserelni ? ez 2004 es :P ! koszi elore is
nekemis ilyesmi a helyzet...
kezd elveszni az erő a kis cr-ből...
Akkor jó sokáig hajókázik az a henger
Tényleg kár.
Ez egy hüvelyes henger, de nem veszek bele új dugószettet, elvileg 1-2 héten belül itt az új henger, majd abba.
Képek/videók nincsenek, ketten voltunk, egymást üldöztük, nem volt, aki fényképezzen

Pont ma mondtam Kakukknak, hogy míg nem volt mit, akkor fényképeztünk orrba-szájba, most meg, hogy egész tűrhetően megyünk, nincs kép...
De már jön az új, nem? Elfogyott a nikasil?
Képeket tegyetek fel
nagykiki, te hívtál ZX4R ügyben akkor?
Na, van neted? Most meg az én gépem vírusos...
Arra az életveszélyes idegroncs thaiboxolóra? Az én kis drága, kezes lopakodómat? SOHA

Most jöttünk haza Nyáregyről, Kakukkal. A hengeremnek annyi, Kakukk CR125-öse erősebb, mint az én 250-esem
szólj ha eladó lessz...
Helló
Nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni ingyen honda cr125 service manualt?
szasz keme! szóval mikor cseréled le a motorodat az enyémre ?
Ez olyan sokmotor.hu,de vagány
AAAAALUUuuuu a tank,szerintem
Ejha. Az a dob eléggé metál, a tankra biztos ez az idom való? Légszűrőház mintha nem az enyém lenne...a felnik, iszonyat jól néznek ki
Holnap gyere le vele Nyáregyházára délelőtt
2003-as CR250-hez 95ezer Ft.
sziasztok!
nem tudjátok milyen árba van egy kuplungkosár crf 250hez?
elkészült a gépem végre már csak karburációs problémái vannak de működik esetleg meg tudja mondani valaki hogy mekkora a főfúvóka megy bele gyárilag?
mint a többi 2T crossnak.......na jó,nem egy KTM költségkategória!
attól függ 125 vagy 250
Hali most szeretnék venni egy honda cr 03 as motort és a szer izigényéröül tudna valaki irni? pl mien idöközönként kell dugó csere stb elöre is köszi
bocsi kicsit félre értelmeztem
Ugyan olyan halszem csapágy van benne mint alul a himbában. Alakítsd át perselyesre azt pöpec.
sokadikx csinált oda vmit!
de amugy 5ezer forint a pinkbe
tudom.....ne emelgessem kézzel a hátulját.
Hello mindenki,
központi rúgóstag felső megfogatásánál,valami perselyezés lehet? Mert az enyémnek már van egy kis holtjátéka,ha kézzel emelgetem a hátsó villát...