Hello Tom, tényleg nem olvastam vissza,sorry.
mint mondtam elég ha megszámolod hány borda van, meg ha ránéznél a borda profilra az is jó lenne, de úgy emlékszem 90 fokos a bordázása. (legalábbis a 250nek olyan). és ha már úgyis arra jársz mérd meg a tengely átmérőt is.Totál kész vana kilincsmű,meg a fogaskerék is. Esetleg még a bordázáson kívűl a furatot kell kicsit bővíteni,de ez attól függ mekkora tengelyátmérő.
Fasza .A pinknél mostanában sok kisdolgot elnéznek,nemtom mi az oka.Lehet csak elvannak írva az évjáratok a cimkéken,vagy hülye aki összepakolja,vagy elcsomagolják a gyártóknál?Nekem többször is van,hogy nem az van benne,mint ami a csomagoláson,és nincs felnyitva!
valszeg bordarepedésem van,lehet holnap el is megyek dokihoz
Nézd meg majd légyszi.
mint mondtam elég ha megszámolod hány borda van, meg ha ránéznél a borda profilra az is jó lenne, de úgy emlékszem 90 fokos a bordázása. (legalábbis a 250nek olyan). és ha már úgyis arra jársz mérd meg a tengely átmérőt is.Totál kész vana kilincsmű,meg a fogaskerék is. Esetleg még a bordázáson kívűl a furatot kell kicsit bővíteni,de ez attól függ mekkora tengelyátmérő.
Egyébként a nagyvas.hun találtam meg Cseh gyártmány és csak 90-91 ig van ez a felfogatás.
a féktárcsa tuti 91-es