Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csákány Minden megy ,minden fasza?
Jáúúúúúúú van
...ehhez csak annyit, hogy az SKF márkaboltban NEM volt oda való csapágy, feltúrták a boltot, katalógust stb. Matyi meg: tessék, itt van
Szombaton nincs nyitva. Mindegy, Matyi benyúlt a sufniban a raktárkészletébe, és adott egyet
mondtam hogy kimegyek a gernalexbe!
valszeg bordarepedésem van,lehet holnap el is megyek dokihoz
holnap csinálok képet róla
nem,valami más
Mi van, kiesett az olajszint-ellenőrző csavar?
Csá Hétfő délután tudok mondani okosat,addig
Csá de kb hol? Me nem kéne neki sehol
szia,a ha motorból oldalra döntve dől az olaj,mi lehet az oka?2t
Hali! Jövő héten valamelyik nap megcsinálom a vízpumpát, meg a villaszárat is, de lehet arra már csak a hét végén fog idő jutni. Utána ki tudok menni.
a kép lemaradt
csak a profil miatt. Szerintem ez 1es lesz az (ha jól emlékszem ) .
Nézd meg majd légyszi.
Hello Tom, tényleg nem olvastam vissza,sorry.
mint mondtam elég ha megszámolod hány borda van, meg ha ránéznél a borda profilra az is jó lenne, de úgy emlékszem 90 fokos a bordázása. (legalábbis a 250nek olyan). és ha már úgyis arra jársz mérd meg a tengely átmérőt is.Totál kész vana kilincsmű,meg a fogaskerék is. Esetleg még a bordázáson kívűl a furatot kell kicsit bővíteni,de ez attól függ mekkora tengelyátmérő.
mármint a motorod 1988-as.
Ez mondjuk éppen 1988-as, de nézz körül a bontókban, pl. www.krosszmotorok.hu , hívd fel a srácot.
Sziasztok ha valaki tudna nekem segíteni jó lenne!Kellene nekem egy honda cr 250-eshez főtengely 91-es évjárat
hello mester! cdi ide vagy oda, mikor megyünk motorozni? Ha jó lesz a vízpumpád ki kéne menni kecskemétre moccolni!
Fasza .A pinknél mostanában sok kisdolgot elnéznek,nemtom mi az oka.Lehet csak elvannak írva az évjáratok a cimkéken,vagy hülye aki összepakolja,vagy elcsomagolják a gyártóknál?Nekem többször is van,hogy nem az van benne,mint ami a csomagoláson,és nincs felnyitva!
még a pink ül a dolgon.
Egyébként a nagyvas.hun találtam meg Cseh gyártmány és csak 90-91 ig van ez a felfogatás.
Csá .Azt jutottak-e már valamire?
Szeva

a féktárcsa tuti 91-es
Tudom uram Vót nekem is 84-es levgős,meg 86-os is .Edzeni jó,azt átülsz a nyusziötre annak kitekered a belit
Egyébként, nem nagy ördöngősség elindítani