Sziasztok
Tud valaki segíteni hol találok adatokat 95' cr 250 R himba, lengővilla felújításához? Alkatrész méretek, tipus, stb. mert meg tudnám szerezni a cuccokat csak tudni kéne a méreteket.
Köszi Bye
Mi a véleményetek, érdemes benzinálló tömítőanyagot keresni 2ütemű motor blokkfeleinek összerakásához vagy elegendő egy jobb minőségű de csak olaj és glikol álló (pl loctite 5910)?
Elvileg a Hondabond és a Yamahabond (eredeti tömítőanyag) benzinálllóak,de szinte lehetetlen nálunk beszerezni és holnap össze kellene rakni a blokkot. A blokkfelek felületei nem sérültek, illeszkednek szépen.
Loctite 574 benzinálló, de 11ezer Huf/50 ml!
Sorry Kennex...csk 1 hetet Németországban voltam,és ki kellett pihennem magam, még a gépet sem kapcsoltam be.
A szelep természetesen megjött, köszi szépen az utánnajárást.
jövök neked egy sörrel
Sziasztok!
Úgy néz ki találtam egy Pro Circuit kiput egész jó állapotban, de 2000-es 2001-es évjárathoz van, azt írják. Az a kérdésem, hogy szerintetek megegyezik-e a 97-99-ig gyártott rezókkal !? Mert ahogy néztem ugyanaz...
Szerintetek ?
A segítséget előre is köszi!
Szép Jó Reggelt mindenkinek! Gyerünk mindenkinek kifelé a cross-pályára! Molnár Zotyó! Legalább 2 sort írj, hogy megérkezett-e a motyó, vagy basztatni kell a postát?
Szeva. Kellene nekem egy cross buko ha van nektek szoljatok már meg ha tudtok vhol vagy vkinek? Am olyan van h vmi vizáló cross ruha hogy ne ázak szét ezzekbe a esős időkbe?
21246 os hozzászólásnál van szó róla,de sztem beszélj a teló tulajával hogy mérje meg és akkor mindenki derül....apróban is van pár bontott Cr teló ha mégsem.
már látom hogy mi a te problémád az enyémbe 95-ös évjáratu eleje van és egyáltalán nem hozzú( különben eladó) bele pedig 99 cm hosszú csak azt nem vetted figyelembe hogy az első kerék tengelye a tiednél szinte egy szintbe van a végével az újjabbaknál meg el van tolva felfelé kb5-6 cm. hasonlítsd össze az enyémmel (képek)és rájössz hogy tökéletesen jó bele. felül is be lehet tolni a telót 1-2 cm-rel a felső befogóhoz, és máris jó bele
a félreértések elkerülése végett ... értelemszerűen nem az én alkatrészem, mivel nekem nincs CRem...
barátom vett egyet és kapta vele a cuccot! ő kért meg rá, h rakjam fel. szoval én nem tudom , h ez pontosan mire való de most is ilyen a van a motorján és van neki mégegy amitől megakar szabadulni mert kell a zsé. ennyi
Igen néztem én is azokat a telókat...csak ugye utánanéztem és a 250-esé 80 mm-el hosszabb.Szerintem nagyon megemelné az elejét, így mégkönnyebben emelkedne fel amikor odacsumázok neki! Bár így is nehézkesen lehet a földön tartani az elejét, de úgy szerintem lehetetlen lenne...
De a viccet félretéve, írtad, hogy ismersz olyat aki 250-be rakott ilyen telót.Ha a méreteit megtudnád érdeklődni azt megköszönném!A hossza ami fontos lenne talán..
Az lenne a kérdésem,h 99-es 125-ös cr kuplungkosarat honnan tudnék beszerezni,és kb. mien árban van?
Köszi!
ez scak egy kérdés,de miért akarsz minden áron pasztát használni,miért nem jó neked a mezei tömítés?
Tud valaki segíteni hol találok adatokat 95' cr 250 R himba, lengővilla felújításához? Alkatrész méretek, tipus, stb. mert meg tudnám szerezni a cuccokat csak tudni kéne a méreteket.
Köszi Bye
Mi a véleményetek, érdemes benzinálló tömítőanyagot keresni 2ütemű motor blokkfeleinek összerakásához vagy elegendő egy jobb minőségű de csak olaj és glikol álló (pl loctite 5910)?
Elvileg a Hondabond és a Yamahabond (eredeti tömítőanyag) benzinálllóak,de szinte lehetetlen nálunk beszerezni és holnap össze kellene rakni a blokkot. A blokkfelek felületei nem sérültek, illeszkednek szépen.
Loctite 574 benzinálló, de 11ezer Huf/50 ml!
előre is köszi:Petya
A szelep természetesen megjött, köszi szépen az utánnajárást.
jövök neked egy sörrel
Úgy néz ki találtam egy Pro Circuit kiput egész jó állapotban, de 2000-es 2001-es évjárathoz van, azt írják. Az a kérdésem, hogy szerintetek megegyezik-e a 97-99-ig gyártott rezókkal !? Mert ahogy néztem ugyanaz...
Szerintetek ?
A segítséget előre is köszi!
ugyan ilyen az egész, annyi, h a kar az nem festett hanem sima fémszinű. képe nem volt róla, azért lett berakva az. ha valakit érdekel lefényképezi.
hahaha de még mindig fetrengek
barátom vett egyet és kapta vele a cuccot! ő kért meg rá, h rakjam fel. szoval én nem tudom
köszönöm a filgyelmet
Majd lesz valami..
De a viccet félretéve, írtad, hogy ismersz olyat aki 250-be rakott ilyen telót.Ha a méreteit megtudnád érdeklődni azt megköszönném!A hossza ami fontos lenne talán..