...amennyiben sehol sem szív fals levegőt, és nem kopott a karburátor, és tiszta, pont megfelelően olajos a légszűrő, jó a gyertya és gyári a sűrítési arány és...
levegőcsavar 1 és 3/4 fordulat
főfúvoka 175
a következő 55
4 rovátka a tetejéről számitva
ezek az átlag értékek egyébként hőmérséklet légnyomás tengerszint feletti magasság függő
ha letöltöd a manualt a 189 kép körül keresd.
S.O.S.!
Valaki megtudja mondani hogy hanyas fúvókák járnak eredetileg cr 250be?96-os évj!Fontos lenne h tudjam őket!Ja és a gáztuskoban lévő tű hanyadik kis nútban van befogatva?Ott is van pár beállítási lehetőség!FONTOS ÉS SŰRGŐS LENNE!
Az igen. joggal nézel hülyének, de most szembesültem azzal a fényképpel esküszöm. azt hiszem nem ide akartam feltölteni, köszi hogy felhivtad a figyelmemet, kedves colombo
Jaja. Most hogy mondod, még a 90-es CR125-ömben is utángyártott, vastag h.fejtömítés volt. Bár akkoriban azt se vettem volna észre, ha 50-es hengerkerül rá.
Akkor azt hiszem holnap beugrik ez a tömités és majd rendelek ha ez sem jó elrontani nem tom vele. Legalábbis remélem . Köszi a segitséget mindenkitől.
főfúvoka 175
a következő 55
4 rovátka a tetejéről számitva
ezek az átlag értékek egyébként hőmérséklet légnyomás tengerszint feletti magasság függő
ha letöltöd a manualt a 189 kép körül keresd.
http://www.filefront.com/14670...
Valaki megtudja mondani hogy hanyas fúvókák járnak eredetileg cr 250be?96-os évj!Fontos lenne h tudjam őket!Ja és a gáztuskoban lévő tű hanyadik kis nútban van befogatva?Ott is van pár beállítási lehetőség!FONTOS ÉS SŰRGŐS LENNE!
ha nem leszek erre egy pár napig akkor nem fújta ki.
Bocs az elöbbi offokért.
Üdv: Columbo