utana jott nekije azrmz2404t, az volt 2 evig, nagyon szerette az ember, most ment el gyorsba .... latod azzal nem volt baj :-)
dehat izlesek es kotonok, amelyik teccik azt vedd, rafekudnek en is szivesen a 450esre, mar megszoktam hogy szopni megyek az erdobe, mit a tobbiek ellavíroznak meg mindig hondam volt, szeretem oket :-)
Az fasza :S
Na pedig pont most néztem hoyg a 2005-ös 250es 4t már valami uj technikával készült. De ha valami széria hibások akkor az nem jó :S
Akkor lehet hogy nézek egy RMZ250-450 4t-t.
lampa ahogy en tudom az x-es kiadason van, alapbol mintha nem lenne. 2005-os volt cimbimnek, 1ev alatt 3x kellett bontani blokkot, valami nem stimmel veluk, szelepkornyeken gázos ha jol emlekszem.
ha megeccer vasat kellene vennem az drz lenne, nem uzemoras, kezelheto, a futomuve sem annyira gaz, gusztustalankodni tokeletes.
persze hétvégére akkor is lenne cr, vehhehe, az erzes megfizethetetlen ....
Még egy CRF250-es re gondoltam, az is jó lenne e?
Nem hiszem hogy megbánnám egyiket se nem?
Gondolom ha rendszámosat veszek akkor arra van lámpa meg ami kell? 600 körül tudok venni 2005öst
ha jo aron van akkor igen. amugy egy kihegyezett 4utemu crossgepet nagyon nem erdemes mashova venni ......
nekem is crossgepem van, igaza endurozni hasznalom, de megsem 4utemu, olcsobban el lehet vele zorogni.
azt vedd meg, ami tetszik ,az a titka, hehe.
utcara nem valo egyik sem
Úgy minden téren.
dehat izlesek es kotonok, amelyik teccik azt vedd, rafekudnek en is szivesen a 450esre, mar megszoktam hogy szopni megyek az erdobe, mit a tobbiek ellavíroznak
Na pedig pont most néztem hoyg a 2005-ös 250es 4t már valami uj technikával készült. De ha valami széria hibások akkor az nem jó :S
Akkor lehet hogy nézek egy RMZ250-450 4t-t.
ha megeccer vasat kellene vennem az drz lenne, nem uzemoras, kezelheto, a futomuve sem annyira gaz, gusztustalankodni tokeletes.
persze hétvégére akkor is lenne cr, vehhehe, az erzes megfizethetetlen ....
Nem hiszem hogy megbánnám egyiket se nem?
Gondolom ha rendszámosat veszek akkor arra van lámpa meg ami kell? 600 körül tudok venni 2005öst
nekem is crossgepem van, igaza endurozni hasznalom, de megsem 4utemu, olcsobban el lehet vele zorogni.
azt vedd meg, ami tetszik ,az a titka, hehe.
Érdemes lenne megvenni egy CRF450R rendszámos gépet?
Crossz pályán nem használnám, de minden máshol igen.
de asszem van nekem itthon 95ös 125-re való nem tudom az jó-e neked?