oszt ráülök a nyusziötre az szíttekerem a belit
Ez volt kb 20 éve
Ma megmá,a pocket is meglepetést okoz 10 perc után a tesco parkolóban oldalt csúszva
hogy egy szezon ideje alatt benzinen kívül mire és mennyit kell költeni.?
Mindig csak egy kicsivel vállalok többet. Annyit, amennyiből talán még nem lehet baj. Kinőttem én már abból a korból, hogy vagánykodni próbáljak. Egyrészt nem is biztos hogy menne, másrészt meg nem szeretném megtudni, hogy milyen is a mentőautó ablakából kivillanó mosoly. ....valószínűleg nem az a mosoly a legőszintébb!
Ha mondjuk viszonylag közel van egymáshoz 2 ugró és a második előtt kevés a hely a rágyorsításhoz, akkor sem kell visszakapcsolgatni, csak csavarint egyet az ember a jobb csuklóval, és tol olyat alattad, hogy még vissza is kell venni belőle. Eleinte (amíg szenvedtem a CDI-vel), volt olyan gondolatom, hogy eladom, de most, hogy már jó lett, nem adnám el, max. egy jó lehetőség esetén (na meg lóvé esetén) lecserélném egy 2000-körülire. Én spec. nagyon megkedveltem!
komoly bazzeg
Véres leszámolás történt hétfőn este Salgótarján belvárosában. Egy férfi szamurájkarddal megtámadott egy párt a Pécskő úti élelmiszerbolt előtt. Volt barátnőjének kettéhasította a fejét (korábbi hírek arról szóltak, hogy a nő a kezén sérült meg). Szemtanúk szerint a támadó többször is lesújtott a nő fejére, aki a bolt előtti járdán összeesett, életét a mentősök már nem tudták megmenteni.
DVETT20091215002
A megtámadott pár másik tagja az élelmiszerboltba menekült, ahol segítségért kiabált, de a bent lévők semmit nem mertek csinálni. A férfit a boltban érte a támadás, ahová a szamurájkardos utána szaladt, hogy ott folytassa a kaszabolást: a védekező férfinak levágta az egyik kezén az ujjait, másik karjába belevágott és a kezét csuklóban levágta. A fejére is lesújtott, majd elmenekült Somlyóbánya felé. Meg nem erősített információk szerint ő is meghalt. A szamurájkardost nem sokkal később a Cserhát bevetési alosztály kommandósai fogták el.
A boltban volt még egy vásárló is, ő és az eladó sem sérült meg a támadásban.