Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is nagyon megszerettem

...de kár, hogy nem a környéken laksz, a legjobb barátomnak is CR250 2003 van, összenézegethetnénk őket
2003 a legjobb
Biztos vagyok benne, hogy tőled soha semmit sem loptak még el és nem vertek át semmivel, én sajnos most beleszaladtam egy ilyenbe, hogy bizalommal fordultam egy magát jól működő cégként feltüntető személy felé, aki vagy önhibáján kívül, vagy szándékos csalással, de átvert. Ez van.
ettől én még jól alszom, csak azt hittem rosszul látok...
most had ne meséljem el az egész vesztszájdsztorit az elejétől megint...
te jó ég keme
komolyan adtál valami senkiházi idiótának ELŐRE 100eft-ot, hogy rendeljen neked hengert kintről?
cáfolj rám kurva gyorsan...
hát ja persze
hajtókart kb 2-3 dugónként kell cserélgetni
Persze, most azt játssza, hogy nem reagál semmire, lapít, mint a szüreti szar a fűben. Írjatok neki, hátha beszarik, hogy 8-10 ember követeli rajta Keme 100ezer forintját.
szerintem a szakállas a brenkó
írtál már nekik?
Na, ebből derítsd ki, melyik az a faszfej A középső eléggé gyanús
mi is nyomtuk,alig álltunk meg.a végén azt hittem nem lesz erőm hazamenni
ott mulackáznak a lóvédon!lehet még kurvát is rendeltek
Iszonyat jó volt, van izomláz, minden. Elején 3-an voltunk, aztán jött Dzsekszon meg Kisgere, volt szabadtéri teremkrossz meg supercross szakasz is. A végén kint maradtunk tüzeskedni meg dumálni elég sokáig.
Az a gyanúm, hogy a csávó bevállalta habokra a dolgot, belebukott, mert elcseszte, és most tojik visszaadni a pénzem. Rosszabb esetben egyszerűen egy csaló: http://iwiw.hu/pages/user/user...
Értem!
De gondolom azért a hajtókar,főtengely,stb... tovább bírja, mint 1 dugó!?
jó volt az edzés?nem tudtam menni csak ferihegyre oda is csak 1re,de edzettünk mi is,torna is volt meg minden
nekem pl most csak egy dugó kell aztán ennyi...
még decemberben megcsinálom..hogy fürgén kezdje az évet a gép
bár még most is kibaszott fürge...de nem árt a friss dugó
mindent amire van lóvé
piás vagyok ne vedd komolyan
ha gyenge,vagy nincs kompót,akkor dugócsere
ha a hajtókar is szar,akkor hajtókar csere
akkor már főtengelycsapágyak is...
hát kb ennyi amit cserélgetni kell gyakrabban
az gáz,de rohadjon meg az összes ilyen köcsög!milyen fasza lenne a világ az ilyen buzik nélkül.
Ha már ennyire benne vagytok a témában, akkor azt mondjátok meg Nekem, hogy milyen tapasztalatotok van a felújítás terén?
Gondolok itt arra, hogy milyen időközönként nyúltok bele egy cr250-be és ha belenyúltok, mikor mit cseréltek benne!?
Ők elég jó áron dolgoznak és most segíthet az erős forint is :D

http://www.midwestactioncycle....
Mikori is a géped?

cr250 2002-03