Biztos vagyok benne, hogy tőled soha semmit sem loptak még el és nem vertek át semmivel, én sajnos most beleszaladtam egy ilyenbe, hogy bizalommal fordultam egy magát jól működő cégként feltüntető személy felé, aki vagy önhibáján kívül, vagy szándékos csalással, de átvert. Ez van.
Persze, most azt játssza, hogy nem reagál semmire, lapít, mint a szüreti szar a fűben. Írjatok neki, hátha beszarik, hogy 8-10 ember követeli rajta Keme 100ezer forintját.
Iszonyat jó volt, van izomláz, minden. Elején 3-an voltunk, aztán jött Dzsekszon meg Kisgere, volt szabadtéri teremkrossz meg supercross szakasz is. A végén kint maradtunk tüzeskedni meg dumálni elég sokáig.
Az a gyanúm, hogy a csávó bevállalta habokra a dolgot, belebukott, mert elcseszte, és most tojik visszaadni a pénzem. Rosszabb esetben egyszerűen egy csaló: http://iwiw.hu/pages/user/user...
nekem pl most csak egy dugó kell aztán ennyi...
még decemberben megcsinálom..hogy fürgén kezdje az évet a gép
bár még most is kibaszott fürge...de nem árt a friss dugó
ha gyenge,vagy nincs kompót,akkor dugócsere
ha a hajtókar is szar,akkor hajtókar csere
akkor már főtengelycsapágyak is...
hát kb ennyi amit cserélgetni kell gyakrabban
Ha már ennyire benne vagytok a témában, akkor azt mondjátok meg Nekem, hogy milyen tapasztalatotok van a felújítás terén?
Gondolok itt arra, hogy milyen időközönként nyúltok bele egy cr250-be és ha belenyúltok, mikor mit cseréltek benne!?
...de kár, hogy nem a környéken laksz, a legjobb barátomnak is CR250 2003 van, összenézegethetnénk őket