,csak én eztet pont leszartam..15km-ig mint egy ETZ-ét,az a biztos oszt kész
a keveréket 100-as naftábul meg Castrol full Syntecből hozom ossze,de ha megnézed az olajtartájon a cimkét(Má mintha rajta van még)ez áll rajta=ATTENZIONE OLIO CASTROL NEW FORMULA FULLY SYNTHETIC,ez magyarra lefordítva:ILYENT TEGYÉ BELE!
a full szintetikus olajtól gyorsul az égés,vagyis intenzív gázreakció-gyorsítás,de megfelő kenést is ad.
,,amúgy a lényeg a megfelelő bejáratás,meg nem kell elmebeteg fasz móggyára hajtani oszt akkor minden fasza
mer sokan beleesnek abba hibába,hogy összekeverik a krosszmotorral
Uniós áraK mellé ALBÁN fizetés
,jókis 25-ös vaddisznó,két olyan ződ okádéké se adnám már oda!
az enyim 3hete van szétbombázva,hétvégire totál kész,oszt szétkúrjuk a határt
elvileg japók tervezték de boldog-boldogtalan gyártotta olaszok,spanyolok,portugálok,még asszem egy 96-os szériát kilöktek a faszfej jenkik is
kituggya mijárt ezeknek a fejükbe
,11 éve csak itt veszek mindent,netről még nem rendeltem,de szerintem nem is fogok
,de várjá itt egy link,unokaöcsém a robeszához ezektől rendelt hengert,Van nekik Cucc NSR/CRM-hö http://italmondo.hu/index.php?...
Gondolom a SPEC kulcs alatt a kuplung meg a balansz idióta anyacsavarára gondoltá,na figyu,én csináltam,szerintem te is megtudod:6x6mm tömör zártszelvény,egy 20x20mm zártszelvény meg egy 10-es anya oszt kalap kabát
,a 6x6-osokat annyira kell belőni,hogy pont szinteljen az anya tetejével,mind a két szart lelehet szedni vele
NA ELŐRE