.Remélem ezzel meg oldódik a probléma.Milyen mérési ábrát küldtél el?Kik mérik ki?A Tiedet mérik vagy azt amit meg akarsz venni?Melyik bontóból rendelted?
Most rendeltem meg bontóban 2500+1300(szállítás),elküldtem a mérési ábrát,bemérik,küldik még ma!
: Nekem a 750esben 90ezer volt mikor kifingott a gyári feszszab,akkor kapott egy R6ból bontottat (mert van rajta hűtőborda) aztán azzal is halt meg a gép olyan 150ezer körül
) 12 éves korában hasonló futásteljesítmény után adta meg magát. Sosem felejtem el, egy rohadt meleg nyári napon történt amikor mentünk volna Aggtelekre. Már este volt, Ózdon jártunk, én az FZR-rel mögöttük mentem. Egyszercsak egy nagy ívfény, majd kb 2 másodperc után ledadog a gép, és se kép se hang az RR-en. Hát marhára örültünk neki...
Az első VFR-emen (1994-es évjárat) nekem is olyan volt, aztán a képen látható darabot rendeltem a friccektől eBay-en, amit megtámogattam pluszba egy méretes hűtőbordával.
A második RC36II-esemben (1997-es) már ez az újabb fémtokozású + hűtőbordás szabályzó volt gyárilag.
)
Megérkezett a dióda beépítettem minden tökéletesen működik,lenyitott és felcsukott oldatámasszal is!