Már 2-öt megsasoltam
Én viszont a Zalaegerszeg és környéke topkit ajánlom móka és kacagás
Inkább sasold a videókat, megint találtam pár oldszkúl japán kisfilmet a régi időkből, érdemes megnézni.
Kettő már fenn van a négyből.
Tényleg hihetetlen mennyi ratyi van már ezen a szájton, valahogy össze kéne kovácsolni egy külön oldalra a normális tagokat mint pl. F2Tom, Indy1100, Pray, stb, akik értenek is a motorokhoz, és nem genyázni meg jampizni járnak ilyen közösségi oldalakra, hanem egymással megosztani az élményeket meg hasonló.
Kétszer voltunk kettesben túrázni Pityuval Pécs, Mátra. Mátrában gondoltam én is, hogy nagy májer, veretünk egy jót. Felfelé aztán volt egy kis eső. Na ettől már kész lett. Mondom oké hogy kicsit vizes az út de lassan a buszok is lenyomnak hegymenetben
Lefelé frankó minden, csontszáraz út, erre elkezdünk kisérgetni egy Swifet olyan 80-as tempóval
Nemsokára elkapott az ideg, nem igazán ezért küzdöttem el magam idáig, index ki azt goooo
Pécsen meg egyértelmű volt, hogy a kétsávos szerpentinen nem igazán tud eltalálni, kacsázott, sokszögezett, rossz volt nézni. Párszor majdnem beleszálltam hátulról (főleg kanyarok elött), na mondom kösz nekem ennyi elég, gyite
Noha én nemvagyok egy nagy pályamenő, de nemisma kezdtem, mégis motoroztak már körbe úgy a Pringen Varaderoval! hogy az a srác a motorjával tuti 2:10 alatt menne Hringen
Nem adom el a gépet magamnak akarom megcsinálni, már nagyon régóta szerettem volna egy ilyen gépet, nagyon bejön.Bontókkal beszéltem kapni hozzá mindent hiába ritkább darab, és valami még olcsóbb is mint a tömegmotorokhoz.Köszönöm a tippeket.Ha esetleg valakinek vannak cuccai hozzá azért jelezze, hátha olcsóbb mint a bontó.