De akkor gond nincs, garanciában kötelesek megcsinálni...
! En is most tervezek venni egy sp-t,de sajna sp2-re nincs eleg penzem,ha csak valaki aron alul nem ad el eggyet! Miert adod el ha szabad tudni?
,és azt mondták hogy az injektor már akkor is adagolja a benzint amikor a motor még nem jár,és ezért nem indul.Kicsit megszívta,mondjuk én mondtam neki hogy olcsó húsnak híg a leve.
valaki esetleg hétvégén Tószegi motorostalálkozó?
! Az vinko gepe,a volt torott Solymari gep! Szepen helyre allitotta,csak a honda szarnybol hianyzik egy resz!
Itt van még egy:
Vasárnap jössz?
Ránézésre olyan a konzol mint amilyennek lennie kell. Kérdés az hogy valóban is passzol e rá, és a teló lökethossza is megfelelő.
Amúgy meg szétszedték de nem tudták megcsinálni,azt mondták hogy rá kell kötni számítógépre és olyan meg csak a hondánál van.Persze hogy ez csak kamu,amúgy meg olyan hülyék voltak a Yamahánál hogy még azt se tudták hogy a szivatót be kell húzni hogy elinduljon,haverom indította be
Na mindegy ma viszi el a tulajjal egy műhelybe aztán valahogy majd hazakeveredik,én biztos hogy otthagytam volna azt a szemétkupacot,főleg hogy én már mondtam is neki hogy egy szar.