Facebook-od használod? Ott írtam Neked!
Délutánra meg szerzem asszony számla számát, nekem nincs kártyám... vagy fel adod postán úgy is jó a másik két gyertya ajándék, majd próbáld ki hogy változik-e valami. (5 ezer km lehet bennük kb., csak én szezon elején újat raktam be és azért adtam oda)
Na srácok úgy néz ki kész a VTR em nem nagy baja volt aszt mondta a srác ami a gyújtás jelet erősíti fel a kis doboz ami a farokidom alatt van a jobb oldalán az szált el de 15e be megúsztam úgy hogy lehet összerakni!
Hasznalt csakis az ebayrol lehetseges. Segitek a csomagkuldesben ha kell. Ujonnan barmilyet tudok ami a katalogusunkba letezik. A kornyeken 3 RC51 szaladgal es nem hiszem hogy a kozeljovobe lecserelnek a dobokat.
Csakis használt érdekelne kicsi pénzért. Nincs konkrét olyan two brothers ami a tiéden volt az iszonyatosan jó lenne, de ilyen D&D, erion racing, vance&hines amiből elég volna csak a 2 dob is ha nem rc51-re való. De ha esetleg lenne 2db vance & hines supersport akármilyen leélt az is érdekelne... Mondjuk a szállítás nem tudom mennyire lenne vad pénz.
https://www.facebook.com/denes...
ez vook én
Az szép! Még jó hogy szikrát ad egyáltalán.
Délutánra meg szerzem asszony számla számát, nekem nincs kártyám... vagy fel adod postán úgy is jó
Kérnék számlaszámot hová utaljak!
Dénes Szabolcs
Általános Iskola
DPR9EVX-9.....
24000 van benne... Holnap meglesem milyen pontosan de 9esre emléxem....
Ha 9-es hőértékű kell, abból van kettőm.
És gyertya is érdekelne 2 db....
2,5 - 3,5 között kihagyogat...... Szerintem ez lehet a problém....
Nincs véletlen valakinek elfekvőbe otthon F-hez üllés takarója? (nem gond ha nem pont sárga)