Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is az egyik beleért a villába, visszahúztam, de kurvára megint visszalazult:S veszek egy másik agyat, meg lánckereket sztem, ez nem normális :S:S:S
Csak tegyél rá egy normális cross gumit mert az ahogy elnézem tükör radiál
Szép gép.
Azzal vigyázz! A kerékagy is bánhatja. Nekem a KTM LC4-nél lelazult az anya, a csavar kijjebb rázkódott és elkapta a villát. Kitépte, mint a szart. Megúsztam egy kis barázdával a lengővillán.
Azért brutálisan tudnak menni ezek a gépek magas fordulaton ;)
Mentem egy karikát otthon végre :D Azt mondja meg valaki hogy miért lazulhatott meg a hátsó lánckerekem? :s
üdv! megmaradt egy új állapotú hátsó lánckerekem XR600 hoz.JTR301-48.ha kell valakinek..baráti áron
Akkor érdekel a csere? Nekem megfelel.
Nincs véletlenül valakinek egy eladó jó nem túl régi akksija egész véletlenül?
hali
nah hazaértem,csináltam én is párat,így néz ki,ez ugyanaz a széria mint a tied,szval ez a tiedre is pont jó, hát külsőleg nem a legszebb, egy festés,na meg 1 takartitás is ráférne :D mert most kicsit koszos a gép,nem volt időm letakaritani,a képek is már sötétbe készültek.
na de ez gyári dobja,szétvágva kibelezve nem volt .
ment a mail
sztem a Janszi most berugta a mocit
ne a motron töltsd ki a bosszúd majd.D se a kutyán:)
Na megyek melózni egy kicsit majd este leszek
persze
Az én hibám konkrétan le beszéltük vasárnapra erre eladja szerinted ez az én hibám?
csak mi az édes jó any........ beszéli le velem ha átver vágod?
értem én ..de a te hibád...
nem érted neki szombat nem jó erre ma beszélek vele és eladta
igazi kretén azt ennyi vagy nem akar cserélni vagy már volt rá vevője
ennyi nem kell túl lihegni egy paraszt azt ennyi a véleményem
figyelj ezzel le motoroztál volna másikkal meg vissza... ez a te hibád...
Semmi elviték szaros 110000 eladta amit meg értek csak akkor mi a fa.........beszélte le velem a dolgokat ennyi
én ma vettem ki a dfektest holnap viszem gumishoz
nah mi van már azal a mocival?