Az árát a mostani piaci árakhoz kalkuláltam
na most egy full motor generál mennyi egy ilyen gépnél a leg rosszabbat feltételezve?
Nem jobb a peca sem Ini,az is drága,ha normálisan belefogsz,és természetes vízen már nem olyan az élmény mint 10-15 éve,a műtóra meg járjon az aki panelba lakik.A pazazz kormányra meg én sem tudok jót mondani,a 28 ast már nem mertem kipróbálni,mert a 22 es biliacélból volt.A gyári kormányom 1 esést bírt a pazazz 2 őt,Aztán 28 renthalt vettem és,ez bírja.
én drz-t szerettem volna fél éve 600-650ig nézegettem de rendszámnélküli,többnyire E-s ek voltak lelakott állapotban ennyiért! 800e az ami vállalható állapotú, így kompromisszumok árán vettem egy 2004es 25e km es 650es pegasot ami terepre nem annyira fasza....de ez van...Tesóm 650é adta el kb 5éve a szintém 2004es hibátlan drz jét,akkor volt 7éves! Felmentek az árak nem kicsit,megéri motorba befektetni
Ne törödj az áráva Ini,majd mikor lemész személyesen és a kezébe adod a bihari mocskost akkor mindjárt engedni fog az árából vagy 150.000 et
nem sok minden választ el attól hogy vegyek inkább egy terepjárót
ismerős nemrég vett egy v8as 5.2es szörnyet az azért odabasz a talajnak
aztán valami 600 pénz volt.....
800 pénzért meg olyan foshalom lc4-et árulnak hogy nekem nem volna pofám többet kérni érte mint a ténéréért