kezdve az óccó suzukin keresztül a megbízható hondáig sok régi vassal toltam és persze volt megannyi szoc masina de MINDIG ismétlem MINDIG az előző tulajok kókányolásai miatt volt bajom
.
sok káromkodással
, nem is szándékoztam olyan stílusban írni..de nekem már sosem lesz a tartósság példaképe-pedig pont azért vettem, de számomra ez megdőlt, majd talán egyszer.... amúgy köszi a biztatást mindenkitől, valami csak lesz, a verekedés helyett meg, megengedem hogy kiüsd a csapot, lásd milyen nagylelkű vagyok ÉS EBBEN MINDENKI A VENDÉGEM!
De szerintem most már mondhat akárki akármit neki, nem fogja elhinni.
Mondanám, hogy menjetek el motorozni, kiszellőztetni a fejeteket, de ezt SBnél most azt hiszem nem lenne ildomos tanácsolni
hö' neem, no de:
), ezt se látni se kitapogatni nem lehet, ismét megvillant a borzasztó szerencse mely végigkísér ezzel a motorral...
akkor sokalltam be amikor az olajtartály gumija "elfáradt" és rálocsolta az olajat a hátsó kerékre
ztán lecseréltük egy yamaha jog-ra, amikor vettük szarul ment a szívótorkot kicseréltem azóta csak benzint meg olajat töltögetek bele
megvan vagy 3 éve, aztán semennyivel nem jobb kategória mint a scarabeo volt és mégsem kell szögelgetni mindig
bár mostanra már elég cserés a gumija, d erről nem a japók tehetnek