Köszi
A sütis doboznál azért komolyabb dolog van a lámpa előtt,mégpedig egy kettévágott ásványvizes flaska
A lámpámra kaptam egy követ,ami darabokra is tört. Nagy mákom volt,mert kaptam egy kedves fórumtársunktól egy másikat,viszont ezt nem akarom összetörni. Ez csak ideiglenesen van rajta,majd kitalálok valamit rá. Nem szép,ellenben nagyon hasznos,főleg olyankor amikor egy parkinson kóros haverod megy előtted egy XR 650R nyergében
A sütis doboznál azért komolyabb dolog van a lámpa előtt,mégpedig egy kettévágott ásványvizes flaska
A lámpámra kaptam egy követ,ami darabokra is tört. Nagy mákom volt,mert kaptam egy kedves fórumtársunktól egy másikat,viszont ezt nem akarom összetörni. Ez csak ideiglenesen van rajta,majd kitalálok valamit rá. Nem szép,ellenben nagyon hasznos,főleg olyankor amikor egy parkinson kóros haverod megy előtted egy XR 650R nyergében
ini: Nincs sár,mert lemostam. Amúgy meg mostanában csak a fénykép miatt hoztam ki
xr400r2003: Köszi neked is! Amerikából lett rendelve a kartervédő,innen + posta.
Kartervédő honnan van?
És neked is MuZ!
Motorom megkapta a karácsonyi ajándékait,egy új kartervédőt,és egy hátsó féktárcsavédőt.
Kunta kinte dédunokája nem bírja a fehéreket
http://youtu.be/S2oymHHyV1M
jo a szöveg
Rábaszol ha lassabb vagy..
rendszám nélkül hogy mennék dél-afrikába