Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Légkulcsom nincsen sajna

Ugy tünik hogy a blocknál van már csak összeállva, az öntvényben. A blockot lehet fel-le mozgatni, de a csavar is forog vele.
Na szép,mire felraktam ide,már el is távolították.
Köszi szépen Azt nem tudom most mennyit ér,de én jóval többért vettem mint 7k.

A tengelyt próbáltátok egy erős légkulccsal megrecsegtetni? Esetleg az segíthet,habár ha nagyon benne van akkor szopi. Láttam olyat,hogy nagy hidraulikus préssel sem tudták kiszedni,és végén szétflexelték a lengőkart.
Az övé igen. Ha nem jutok valamire 4 után felhivlak valamikor. Köszi a segitséget előre is.
Ha az berohadt akkor azt nem annyira egyszerü kiszedni,van amit csak hidraulikus préssel sikerült,de volt egy ami csak marógéppel jött ki!
Évente megéri kivenni és bezsirozni,akkor nem rohad be!
Ez a Beni gépe volt?
Ha felhivsz akkor többet tudok segiteni:70 392 6846
Honda Dominator fejidom 8e ft! Valakinek?
Arra
A lengővilla tengelyre gondolsz?
Biztos hogy nem menetes az a block tartó hátsó csavar?

Már megevett egy doboz csavarlazítót de nem enged
Ez igen! Gyönyörű motor! És még azt hittem h az enyém szép! Ez még biztos ér vagy 7 kilót! Gratulálok hozzá!
Köszi! És igen, KTM fejidom, előző generációs EXC.
Diravi jól látom hogy ez ktm fejidom?
Mindenesetre nagyon jól néz ki vele! Szép a géped!
Gratula!
lassan járj tovább tart
Nem tudok olyan lassan menni hogy lemaradjak
Amúgy meg szerintem ha tudja az ember,hogy köves úton kocogva együtt megyünk,akkor egyik pillanatról a másikra nem kezdjük rángatni a gázt,gondolva a mögöttünk lévőkre is
én ezért maradok le jobban
vagy többnyire elöl megyek...... bár az itthoni homok nemigen törögeti az üveget
Na jó, egy utolsó, eddig még nem publikáltal kívánok jó éjszakát
Az nem sokat ér ha egy nagy gambival telibe vágják
Nem a bukástól törik össze,elég egy jól irányzott kavics
öntapadós átlátszó matrica nem jó? ilyen defektes xr4 lámpát már én is láttam
oda is adtam neki az enyémet, nekem az xl lámpa elég jól tart pedig már buktam vele facát
Kedvenc képem ........de van ebből még több is
De, nagyon hasonló

Egy másik kép, bár Colt ezt már ismeri,pár héttel ezelöttről, akkor cudarabb volt az idő:
Hát nem,de megérdemli a motor, és itthon még többe került volna egy ilyen kaliberű kartervédő..........ja,és itthon nem is árulnak hozzá.
Nem volt olcsó ez a karter védő
Ni-ni,csak nem ugyanolyan kartervédőnk van?
Jó kép