Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Licitre ajánlom a kuplungkart Kikiáltási ár:3.000 ft (10 euró) várom a téteket
ha senkinek sem kell akkor engem majd érdekelne a kuplung cucc
de nem akarom elvenni senkitől sem
én ma biciklivel gyúrtam, húztam a kölyköt szánkón tengelyig gázoltam az összetúrt havakban
kb úgy érzem magam mintha állva dugtam volna egész nap...
Drift jellegű megmozdulás nekem is volt,de nem direkt
Néhány részlet a motorról
Terepen nekem is nyugdíjas tempó volt így is benéztem egy befagyott pocsolyát szépen elsőkerék alatt beszakadt a jég megakadt azt gyök ketővel elfeküldtem megnéztem közelről milyen vastag a hótakaró mondhatni terepre kell a szögesgumma hogy lendületből lehessen küldeni neki

"aszfalton" ahol csak pár centi volt meg el volt tolva ott fogott a gumma mehetett az ökörködés felszórtam 4 ig aztán drifting party :D értékelte a "lakosság" de hol érdekel az engem... Már eszemet se tudom mikor röffntetem be a gépet :/ holnap is kimegyek
Hali!Itt vannak a képek
sziasztok! tud nekem valaki választ adni arra a kérdésemre, hogy mi a különbség az XR és a Dominator motorja között? Azt tudom, hogy XR600 volt 2000ig, onnan pedig XR650. A Dominator pedig már 88'ban 650 volt.

Hallottam valami olyasmit, hogy a Dominator nem szereti az egykereket, mert nincs olajzása. Az XR is így van ezzel?

szakmailag lehet nem túl felkészült kérdések...
köszi a választ
Jó képek
Voltam kint Én is egy körre,de valami veszettül csúszott a kijárt nyomokban,ráadásul az ujjam majd szét fagyott Siralamas volt a tempóm,állandóan keresztbe vágta magát a paripa. Szöges gumi nélkül élvezhetetlen volt a motorozás.......hazudok,azért jó volt egy kicsit
koszi
jaja....jovoheten kesz ha minden igaz
Hohó most látom Tiger új reg új szörnyeteg ? :] Gratu
ha rendes hoo van nalatok...nalunk meg semmi
Elindult ez az igaz norbiápdét, szinte éreztem, hoyg égnek a kalóriák
Sziasztok.......NINCSEN ITT KÖZTETEK MOSONMAGYARÓVÁRI VAGY KÖRNYÉKI MOTOROS....MOTOROZNI ISMERKEDNi ? gabor8181@freemail.hu
Én az enyémet még max az asztalon tudom rugdosni vagy az asztal alatt

De beindulni nem fog az tuti
nekem garasba all most mert 20w50 olaj van benne....hat tegnap nekem is kellett rugdalni kicsit de oszt beindult
Én most special 1 órája rugaltam már hátööö felnéztem az égre párszor :S :DDD

Persze nem indul a gép -10 be..ilyenkor praktikus lenne az indító :D

No de nem adom fel csak erőt kell gyűjetni azt neki futok még 1x
semmi gond:)én sem tudtam volna vissza mondani.
Köszi Csinálok képeket
okes....csinalj kepet a motrodrol is megneznem hogy all ....joo utat kivanok
Reggel szeretnék indulni korán mert be akarom rakni a motorba hátra a másik központi rugót.
Akkor már csak imádkoznod kell hogy holnapra ne essen 1 méteres hó
mikor mesz a cuccert holnap?
az nem fog kelleni de koszi