Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap lefotózom a fejidomot. Az Én lábam 43-as de szorít,úgyhogy akkor az nem lesz az igazi..........azért azt is lefotózom,hátha kell valakinek.
az a baj a 2t gépekkel hogy 2 év alatt kukára hajtja az ember
ellenben könnyűek, én kedveltem a dt-t csak itt a homokban mindig forrt a vize, se sárban nagy királyság volt
vittem a gyereket aztán iszapoltunk
de egy idény után lehetett generálozni
nagyon tetszett de nem kellene mégegyszer
esetleg ilyeneket is nézhetsz:
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
ilyen is volt, nyitottabb rendszerrel és nagy hátsó lánckerékkel ütős tud lenni
Megnézném azt a fejidomot. A csizma is lehet,hogy jó lesz,mert csak 43-44-es a lábam.
Van Racetech fejidomom(fekete),és egy Madhead szinte új csizmám(43-as)
De ahogy a termetedet elnézem,neked kicsi a 43-as csizma
Fejidom és csizma ügyben tudsz segíteni?Mostani maszk nagyon eltakarja az olajhűtőt.
Legközelebb ne hagyd magad Amúgy jó kemény hangja van az XR-nek. A sok kis ketyere között a 4 kilósod királycsászár
Most kivételesen lehettem volna rajta többet,de a kamera tulajának beállt a motorja(az egész blokk kuka).Így ismét rám maradt a filmezés.Mondjuk lehetőségem volt csak simsonos srác elbénázta a felvételt.
az 500assal sem tempoztam csak egyenes földuton..az átlag az ilyen 60-70km/h de akkor most hogy ennyi jot hallok rola meg a Youtube videok sem hazudnak igy már akkor tudom mi lesz
Már láttam,nyomtam is egy T-t. Keveset szerepelsz benne
http://www.sportmotor.hu/motor...

Tegnapi nap összefoglalója.Ez a sportmotor egy...Hd videó és 720p.Mondjuk a pálinka rám fért volna.
Hali.Megtudnátok nekem mondani kb mennyibe kerül egy Dominatorra a kötelező?
Nekem volt szerencsém az mtx hez én jó kis motornak tartom.Megbizható csak ha tempósan akarsz vele haladni akkor bizony forgatni kell becsülettel
Nekem volt MTX-em,megvoltam vele elégedve! Mondjuk az elöző tulaj azt mondta,hogy 180 ccm,nem tudom h igaz lehetett e, de a saját kategoriájában sztem nem rossz!
(De ez csak az én véleménym)
Azt attól függ, hogy mennyibe kerül,mert nem mindegyikhez van kedvem.
Ha nincs szét kopva a síktolattyú akkor 15.000ft ot megér Amit belinkeltem neked azt hívtad már?
Beszéltem vele/velük.
Trojáknál: 15 ezer Ft
Gerecsénél: 20 ezer Ft
Az biztos h nem ugyanolyan meg kicsit tartok az MTX tol hogy vajon mennyire eros!
Hát 100.000 -ért jó állapotú 4t nehéz találni én inkább akkor már a helyedbe inkább vennék egy 125-ös 2t mondjuk egy mtx-et.Olcsóbb az alkatrész is hozzá mint egy 4t hez mondjuk nem azt az élményt adja az biztos.
Mondjuk it meg az M ből S lett
Most nézem hogy miért írtad a kiigazítást,hogy nem TM,hanem VM a Mikuni a DR600-on. Az első betűn átsiklottam,de legalább a 38-as stimmelt
Itt egy link,ahol ez a karbi bent figyel az XR4-ben: http://www.thumpertalk.com/top...
jo hir viszont az hogy gyüjtögetésbe kezdek és 100környékén venni akarok egy endurot..a tipus még kérdéses..lehet honda MTX vagy Yamaha DT ,vagy egy honda CR vagy Suzuki RM
ezekböl 125ccm 2T
vagy valami 350es vagy 250es 4T..azokon viszont még vacillálok mi lenne ideális!Igazábol elég változo a felhasználási terület ezért nem tudok dönteni..hétvégi motorozásokra kéne meg néha pályázni falatmászni turázni erdöket járni....szoval nehéz olyat választani ami mindenhova jo
Igen ezt...Szoval deficites az üzlet vége....
Ezt a dio-t cserélted arra a 4 ütemü keeway-re?
Na elvitték a Diomat 30ért
Rakj rá Keihint FCR-t.
Minden versenyeduron az van.