Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annak idején hőálló ezüsttel fújtam le. Teljes száradás előtt be kell indítani, és gyakorlatilag ráég a festék. Ilyen lett a végén:
nem hogy rohadjon meg
Tiger megjött már a kuplung?
Lehet az lesz de nekem jobban tetszik igy fényesen viszont a krómozásra sajnálom a pénzt.650 fokig hőálló lakkot meg nem tudtam szerezni Az a baj már megint nagyon ráérek és túl variálom az agyam
szerintem fujd le matt feketere es kesz....nalunk 4 euro korul van darabja a hoallo festeknek ami 620 fokig van ....pont most szoltam asszonynak vegyen nekem ha varosba maszkal
Azt mondta a krómozós hogy azt a amit én políroztam az semmit nem ér mert azt őnekik is át kell polírozniuk
Azt mondták méretét meghatározva olyan 15-20.000 ft körül lenne.egy pannónia kipufogót csináltak 18.000 ft-ért,de azért még lehet megérdeklődöm.
Nem fogja bírni a festék. A leömlőt ha sötétben megnézed,tud pirosan izzani.......az biztos több mint 400 fok.
Csak át kellett matricázni a motort,kiköltöztem Spanyolba,és mindjárt úgy megyek mint Graham Jarvis,ha nem jobban
én azért megkérdezném mennyi zseton a krómoztatás
ha már lent van és polír......
nem hinném hogy sok zseton
pesten tuti van egy csomó hely

hajdanán a zsiguli fém részeit evvel a sárga valamivel vonattuk be, az akkoriban tök olcsó volt
Mindegy akkor ráfújom lesz ami lesz más nem szépen rábarnul
nekem 620 fokig volt az XL-en es siman birta
Azzal valamit kell csinálni mert különben rozsdásodik. De ott szerintem 400 foktól időnként több van.
Acélból.
Milyen anyagból van?
ha faca polír akkor szerintem nem lehet olyan nagy pénz a króm
mert ott inkább az előkészületek az időigényesek
Már nem akarok arra is költeni igy hogy felpolíroztam azt hittem le lakkozom és olcsón megúszom de ez a lakk nem lesz jó
krómoztasd inkább
Az fasza mert már megvette a haverom és utána szólt hogy csak 400 fok-ig bírja
nekem a 750-es is leégett a dt-ről
Hali!Szerintetek a 400 celsius fokig hőálló lakk bírni fogja a kipufogó leömlőn?
Ezt elég faszán csinálod.
elküldtem ismét anyám címét
előre is köszi!
Igen,nemigérem hogy holnap de jövő héten feladom 1,nap alatt ottvan.
akkor várhatom a cuccot.......