a brembo egész jó tárcsákat csinál, kicsit drága de még elviselhető
a yamahára azt vettem 3-4 túra után sincs különösképp megkopva, pedig volt fékezve rendesen az 5.1es fékfolyadék is megforrt párszor
Husqvarna boltban még el is adnak belőle...
Amúgy meg bele kell tenni egy ktm sm kereket és akkor nem lesz gond a 80ezres tárcsával...és a komplett elsőkereket odaadom 60ezerért! komplett,gumi,310es beringer tárcsával stb!
mi ez a szenvedés a színkóddal?
egy rendesebb festékboltos kikeveri minta alapján
meg aztán sokat nem is kell vele kínlódni mert ha nem ugyanolyan fajta festékkel fested úgy is elüt egy idő után
Domaszéken van,Maurer,ami tőlünk ( Szeged) közel van,de pl nekem a vezérműlánc jó 10 nap mire megjött és a sallangok. Lassan aktuálisa lánc cserém is,az remélem nem lesz 1 hétnél több.
Ez körülbelül mikor történt? Mert azt olvastam, hogy átkerült ausztriába az alkatrész gyártás/raktár és azóta kicsit javult a helyzet.
Azért kérdezem, mert a napokban beszereztem egy SM 630-at és lehet, hogy kell hozzá pár apróság (szerencsére semmi komoly).
Esetleg a magyar márkaképviselettel van tapasztalata valakinek?
Köszi!
a yamahára azt vettem 3-4 túra után sincs különösképp megkopva, pedig volt fékezve rendesen az 5.1es fékfolyadék is megforrt párszor
Elméletileg lehet hogy ez a motor nálam van tudnál róla valamit mondani róla?
Amúgy meg bele kell tenni egy ktm sm kereket és akkor nem lesz gond a 80ezres tárcsával...és a komplett elsőkereket odaadom 60ezerért! komplett,gumi,310es beringer tárcsával stb!
Maurer Gép kft
62/284-191
mxon@mxon.hu
egy rendesebb festékboltos kikeveri minta alapján
meg aztán sokat nem is kell vele kínlódni mert ha nem ugyanolyan fajta festékkel fested úgy is elüt egy idő után
Maurer-nek tudjátok az elérhetőségeit esetleg?
Csak nem veszik kárba a régi technika:
http://www.swm-motorcycles.it/...
(Egy az egyben a régi gépek.)
Azért kérdezem, mert a napokban beszereztem egy SM 630-at és lehet, hogy kell hozzá pár apróság (szerencsére semmi komoly).
Esetleg a magyar márkaképviselettel van tapasztalata valakinek?
Köszi!