vagyok ezekhez a forumokhoz eccerűen nemtudok ki igazodni amugy azért gondoltam hogy nekem szólt az amit irtál mert jöt egy e-mailom hogy hozzászólásomra válasz érkezettés azt dobta ki amire válaszoltam ezútonis elnézést kérek és köszönöm a tippeket amiket írtál már átnyálazt am amugy mindenféle teszte amit találtam róla ez alapján dönttötem el hogy nekem ez kell:) de itt ahogy olvasgattam az irásaitokat mégis találtam újdonságokat és ezért is irtam. mégeccer elnézést és köszönöm
a segitséget majd felkeresem akit ajánlottál köszi szépen minden jót!
Nekem sikerült 265km-ert gurulni, nagyon jól esett. Ne várj tavaszig használd ki ezeket az ajándék napokat!
, de azt is megtudtam, hogy a gyártó M4 Sutyuki
Amire válaszoltál, azt motorőrültnek írtam, aki 250-es hengert keres a 125-ös motorjára.
Lapozz lentebb, és nézd meg az előzményeket!
Az előzmény előzményét is!
Ha arra gondolsz, hogy felkeresed, akit ajánlottam abban az
Üzenetben, hogy "ITT kérdezz rá", az motorőrültnek szólt.
De semmi gond, ha te is felkeresed, mert nagyon sokan oda
hordják a Hyosung motorokat szervizeltetni.
Hivatalos szervíz, de nem Hyosung márkaszervíz. Mégis a
márka nagy ismerője!
Azt gondold meg, hogy sportosabbat, vagy Nakedet veszel-e!
A Naked az kényelmesebb, főleg akkor, ha sokat használod lakott területen, mert nem terheli úgy a csuklódat és a nyakadat.
Még egy kis olvasnivaló:
Kunmadarasi 24 órás verseny, Hyosung GT250-el
Újabb, injektoros Naked:
http://www.youtube.com/watch?v...
Ha a felhasználói nevemre kattintasz, akkor megjelenik az adatlapom, és ott nagyon sok videót és képet találsz a márkáról, ha megnyitod őket, akkor láthatod a sok értelmes hozzászólást is, a "szakértőktől"!
Ne vegyél Hyosungot, mert sz@r kínai, és a haverok ki fognak röhögni!
Egyéb kérdés?
Van, nincs?