Nem is olyan rég küldtek egy félmillió forintos büntetést. Néztem egy nagyot, kérdeztem mégis mi ez, aztán jöttek mindenféle kamu dumával, először rendőrségi feljelentést kaptak, persze nem tudtak felmutatni semmit, aztán jöttek azzal, hogy tulajdonképpen egy biztosítási partnerük szólt, hogy valamit csináltam... Na mindegy, megkímélek mindenkit a részletektől; a lényeg, hogy féléves hadakozás után kiderült, hogy kamu az egész, egy sima információkérő levelem alapján feltételezték, hogy hátha azért kérdezek, mert valami szabálysértést követtem el, így aztán kiküldtek egy büntetést, holott az egész mögött tényleg semmi nem volt. De valami nagy okosnak eszébe jutott, hogy bepróbálkozik, hátha hülye vagyok, és gyorsan kifizetem. Elképesztőek.
Röviden: smkp.-ra a vásárlás pillanatától az eladásig folyamatosan kell kötelező biztosításnak lennie?
állítólag magyar,de egyszer ellopták,majd itthon megtalálták,de úgy,hogy már az azonosítók megrongálódtak...(vázszámból 3 karakter hiányzik,motorszám totál nincs)erről rendőrségi jegyzőkönyv készült anno mikor történt! nos mára ez a hivatalos papír eltűnt,nem találják,másolatot a rendőrség nem állít ki és így a motorról papírt nem adnak, ha megveszed csak egy adásvételit hiányos számokkal...ez a sztori,vagy inkább mese...
találkoztam már hasonló esettel,de ott az a rendőrségi jegyzőkönyv meg volt a motorral és úgy tudták is értékesíteni,de ebben az esetben ilyen mód úgy lehet venni,hogy lopott a motor?! igazam van?
mit lehetne kezdeni,hogy hivatalosan is meggyőződjek arról,nem keresi e valakinek a rendőrség? lopott motort nem akarok venni,de így hogy 3 karakter hiányzik a vázszámból,honnan tudjam,hogy van e rá körözés?
KTM 530exc-ről van szó...
várom a lehetőségeket,köszönöm