....és ezért nem épülnek bérházak mert nem lehetne kitenni a nem fizető bérlőt...ha változna a törvény megérné bérházat építeni és nem kéne annyira nekünk sem ragaszkodni a saját otthomhoz....
lelőnek?
Tömören, ezek szerint az ilyen irányú gondjaimat valószínűleg megoldja az iskola, ha mégsem, akkor határozottan ideiglenes jelleggel magam is korrekt áron megtehetem. A minőségi védőfelszerelés nem kérdés, lesz is, pusztán technikai jelentősége van, hogy ha mondjuk kora nyárra lesz vizsgám, pár hónapra rá egy nekem tetsző, megfelelő motorom (többek szerint szűk rétegmotor, amiről álmodom
), akkor egyéb okokból nem szívesen pihentetném hónapokig a szekrényben százezres nagyságrendű tárgyak formájában a pénzemet.
Tavasszal korlátozás nélküli A kategóriát szeretnék szerezni. Eleddig semmilyen motoros jogsim nincs, B kategória van 15 éve, de asszem közömbös. Az életkorom 3 és Félix :)
.......illetve nem tudom még mindig, hogy ez változott-e?...
Jön haza..... nem tud bemenni a lakásomba, ahol neki semmilyen joga nincs tartózkodni, mivel nincs oda lakcíme, közüzemi szerződése....semmi. Egy idegen! Hess.....
Semmilyen hivatalos papíron nem tudja igazolni, hogy ő életvitelszerűen ott tartózkodik, lakik.....akkor ennyi.
Az albérlő a tulajdonos engedélye nélkül kér birtokvédelmet az albérletére?
A jegyző meg nem ad neki, de a tulaj sem fog beleegyezni ilyenbe.
Ennyi erővel odamennék bárkihez, akinek a címére kérek egy birtokvédelmet és kiskorú gyerekkel holnap beköltözök hozzá, használom a gázt, villanyt, vizet és semmi nem lehet tenni ez ellen?
Sok hülyeség előfordul, de ilyen azért nem lehetne.