A múltkori "esetnél' ezért jöttek két kocsival. Én nem egy szál 40 kilós emberkékkel nyomulok öcsi. Lehetek én vidéki "szalagmunkás" is, ha ezt szeretnéd és látatlanba profilt csináltál rólam. Tény hogy dolgozok, mert muszáj. Az is tény hogy nem keresek milliókat. Az is tény hogy a kemény bulikba nem vagyok benne, mert hülye azért nem vagyok. De az is tény, ha okosan csinálom, akkor azért akad ez-az... És ami a lényeg akart lenni a múltkori mondókámban az az, hogy én kiállok az igazamért bármi áron és a többiek is kiállnak mellettem ha kell. Na ez nincs meg sok emberben. Ez barátom a tökösség. Ez hiányzik belőled is és a Magyarok 95%-ból. Szégyen. Annak meg külön örülök hogy ilyen barátaim is vannak. Nem az a barát, aki a bajban elfordítja a fejét. De te ezt sosem fogod megérteni. Gondolom van pár 'értelmiségi' ismerősöd, akikkel néha lejártok kávézni a Pilvax-ba, esetleg ha fiatalabb vagy, akkor hétvégenként okádásig isszátok magatokat a jó kis ügyvédi fizuból. Szép jövő, csak így tovább. Na ha már sértegetünk, akkor az legyen hosszú és velős. Elég értelmiségi voltam?....
http://sm-ft-1.jspcdn.com/0701...
Én azért látok ott szemüveget. Te nem? Kérdezze orvosát, gyógyszerészét. Tegyek fel arcot, adatokat, címet és akkor beszélhetünk? Miről is szeretnél beszélgetni, ami nem megy itt a fórumon? "van egy kigyúrt haverja, aki néha lerendez. Erre vagy kemény?" Lerendez? Mire gondolsz? Gúnyt érzek a hangodban. Talán arra gondoltál hogy meleg lennék, a haverjaimmal együtt? Újra mondom hogy én türelmes vagyok, de van néhány ismerős aki szintén olvashatja a fórumot. A végén nehogy neked essen rosszul ha valamelyik felszívja magát és megtalál. Újra mondom, ezek nem egy súlycsoportban vannak veled, talán normálisan kellene nyilatkozni. Ügyvéd létedre lehetnél picit okosabb. Én meg pláne nem szeretnék felbujtás miatt a rendőrségen éjszakázni. Újra mondom: csak okosan.