Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi nyitva leszünk MÁRCIUS 15-én PÉNTEKEN 10-19 óráig (EXTRA AKCIÓS NAP), ÉS MÁRCIUS 16-án SZOMBATON 09-14 ÓRÁIG ! www.darazsgarazs.hu
Segítünk kiválasztani azt az ajándékot, amivel biztosan örömet tudsz szerezni! Tesztgyőztes Japán és Német motoros termékek azonnali készleten. www.darazsgarazs.hu
Nyitva vagyunk hétköznap 10-19 óráig, és még 23-án Szombaton is tudsz nálunk vásárolni 09-14 óráig.
Még ott lehet a fa alatt a meglepetés! Ha szerda délután kettőig rendelsz, csomagod pénteken napközben még célba ér, az általad megadott címre. www.darazsgarazs.hu
Akkumulátor csepptöltő Most csak 7.990Ft!

Csepegtető töltő amely karbantartó töltésre is alkalmas. Teljesen automata töltőrendszer.
Amennyiben feszültségesést érzékel azonnal bekapcsol, feltöltött állapotot érzékelve automatikusan kikapcsol! Alkalmas zselés, zárt rendszerű akkumulátorok töltésére is!

A terméket üzletünk munkatársai is használják!

Tesztet az alábbi linkre kattintva érhet el: http://darazsgarazs.hu/termek/...

Használati leírás:

-Az akkumulátor töltő 2,6 és 12 Voltos akkumulátorok töltésére alkalmas. Ellenőrízze hogy az előlapon található állítási lehetőséggel a tölteni kívánt akkumulátor feszültségének megfelelő legyen a beállítás.

A boltban a töltőket 12Volt-ra állítjuk.

-Helyezze a piros sarut az akkumulátor + csatlakozójára, a fekete sarut pedig az akkumulátor - csatlakozójára

-Dugja be a töltőt

-Amikor a töltő bekapcsolt állapotban van, az előlapon lévő zöld led világít. Amikor a led fénye halványulni kezd , majd végül kialszik, az akkumulátor fel van töltve. Az akkutöltő túltöltés ellen védett, így az az akkumulátoron hagyható teljes áttelelés alatt. Amikor a töltő feszültségesést érzékel, automatikusan bekapcsol ismét és a megfelelő szintre tölti az akkumulátort.

-Az előlapon található piros led, egyetlen esetben villan fel, amennyiben véletlenül fordítva helyeztük fel az akkura a töltő saruit.
Akarsz egy ruhát ami jó mindenre? OK! Gyere el hozzánk és válaszd a nemzetközi sajtóban 5 tesztet nyert Modeka Panamericana szettünket.
Nézd meg a képeket. Több száz elégedett ügyfelünket köszönhetjük ennek a páratlan minőségű prémium termékünknek. MERT AZ ELÉGEDETT ÜGYFÉL A LEGJOBB REKLÁM!
Honlapunkon ide kattintva találod: https://darazsgarazs.hu/index....
https://www.bestbyte.hu/Blueto...

Kaptam egy ilyent, holnap felpróbálom. Amúgy frankón csatlakozik, a hangja/hangereje is jónak tűnik.
Szerintem nemsokára eljön az az idő, amikor a minőségi életet keresők nem állnak meg a "bio" ételeknél, hanem minden egyebet is figyelembe fognak venni, pl. ezt is.
Most kaptam egyet próbára, és pont, amit írtam, hogy össze van kötve a kettő és azon van az elektronika. Ha nem megy, akkor nem megy, jön a következő lépés a végleges megoldáshoz (nem félreérteni ezt!).
Sajnos sz MT Helmets sisak sajnos nagyon zajos, itt látszik, hogy amit spórolok a vámon, azt kifizetem a réven. Egyre többször szembesülök azzal, hogy az igényeimet át kell értékelnem, illetve nemcsak a pillanatnyi igényeimmel kell számolnom.
Ezzel nem is vitatkozom, de van wifi, mikró, mobil meg a többi, így amíg megtehetem, addig a problémásnak gondoltakat vagy kerülöm, vagy a lehetőségeim szerint csökkentem.
Ezért kerülöm a cigit, drogot, alkoholt, mekit, nem dolgozom festékgyárban, nem közösködöm cigányokkal és más, emberszabásúakkal.
1 tekercs alufólia tokától fejbúbig beteker és védett vagy. 🙂
igen, más szempontokat tartunk szem/fül előtt :) Mivel az én motorom elég "sportos" legalábbis a Viragohoz képest mindenképpen, nekem nem opció, hogy "nézzem" a navit. Az én ízlésemhez képest túlságosan le kell nézni, el az útról és más közlekedőkről, ami napról -napra egyre veszélyesebb lehet. Én combtáskából hallgatom a Google maps-et, vagy a WAZE-t. Annyira még sosem siettem, hogy 1-1 hamarabb-későbbi befordulás problémát okozott volna. Ha netán valamikor mégis rossz felé megy az ember, motorral nem sokból tart megfordulni (kettővel sem ). Ezek az én szempontjaim, ezeknek jobban megfelel a sisakbeszélő. Freelac meg majd kitalálja, mi lehet a jobb opció számára.
"Baj" nincs veluk. Nekem szimplan felesleges bonyolitas. Jobbara egyedul motorozom, ha muszaj csapatban, akkor kezjelezunk. A navit (ha hasznalom) nezem, nem hallgatom. Nekem az audio miatt van, de ez az eredeti kerdes szempontjabol irrelevans. Ami a szelzaj szurest es a sisakot illeti, pont azert emlitettem a T62-t, mert a masik 3-4 par, amit probaltam csak a haz koruli munkaknal vagy a muhelyben hasznalatos pont ezen okoknal fogva.
plusz annak az agynak már kb mindegy, észre sem veszi majd senki sem ha kicsit "furább" lesz
mi a baj az átbeszélőkkel? tudom, dobozhangjuk van az olcsóbbaknak, de igazából 40mm-es átmérőben mi az ami jó lehet? Én 2017 óta használok egy V6-os sisakbeszélőt. Navigációra, esetlegesen a "motorostársammal" (legtöbbször a fiammal) apró dolgokat megbeszélni megállás nélkül. Erre tökéletesen megfelel, túra tempóban (120km/h-ig) jól hallható, az akkuidőt félve említem, mert ha más mondaná, nem hinném el. Használtam már folyamatosan 14 órán át is, pedig elég mostohán bánok vele, mert télen pl rá sem nézek. Az összes amit foglalkozom vele, hogy sisaktakarítás miatt kiveszem belőle, majd visszateszem és tavasszal az első indulás előtt feltöltöm az akkut. Megfelelő sisakban észre sem veszed, hogy ott van, mivel a legtöbbnél már ki van alakítva a hangszórók helye. ( Az én Shoei és a fiam Shark sisakjában is). Próbáltam a blackiex által linkelthez hasonló BT- fülhallgatót. A passzos sisakot kb fel sem tudod venni rendesen anélkül, hogy ki ne akarná tépni a füledből azt a "szart". Arról nem beszélve, hogy a rendes füldugó, ami a szélzajt igen, de a beszédet és a motorhangot/egyebet nem szűri ki, sokkal többet ér, mint az a szilikonos füldugó, aminek a szélzaj csillapítása abból áll, hogy "túlkiabálja" azt 😁
A 10m hatotavolsagu BT 2.5mW csucsteljesitmenyre kepes, ezen a frekvencian ez a teljesitmeny. Osszehasonlitaskepp a wifi router uszkve 100mW. A klasszik 2G-s mobiltelefon 900MHz-en 2000mW, az 1800/1900MHz savon 1000mW.
Masfelol az elektronika (antennastol, erositostol) es a fejed kozt ott a 'hangszoro' a magnesevel es a tekercsevel, a sugarzas pedig nem egy iranyba koncentralt.

Nyilvan a te dontesed, de a sugarzas miatt nem aggodnek.
Ki fogom probalni a gyakorlatban, koszonom a tanacsot. Megneztem mik johetnek szamitasba, az tetszik, ahol ossze van kotve a ket fel vezetekkel es azon van az elektronika. Megse kozvetlen az agyam mellett sugaroz.
A 'lágy, szilikonos külső rész' az, amit pontosítani céloztam volna a képpel.
A hallójáratodba ülő szilikon akármiből kapsz egy-egy párat 3 méretben, ez a lényeg.
Nem volt meg ilyenem, de gondolom ez.
Erre gondolsz?
Ezen cserélhető a lágy szilikonos külső rész?
Nálam ez kettő az egyben. :) A szélzajt is tompítja, nyilván.
Ez is jön vagy 3 pár különböző méretű szilikon fülbetéttel, de nyilván csak egy kósza javaslat volt.
De azért köszönöm az ötletet, lehet, nézek valami méretben kisebbet, erre nem is gondoltam.
Öööö... arra nem is gondoltam, hogy a szélzaj miatt füldugót használok, akkor mi lesz a hallgatóval?
Ráadásul korcs is vagyok, az egyik fülemben a hallójárat egy hajszálnyival kisebb is mint a másik, de ezért fülbedugós akármit nem is tudok nagyon sokáig használni, a tök puha hallásvédő még ippen-ippen elmegy, ha megfelelően használom.
Hat, en szemelyszerint BT fulhallgatot hasznalok. Nincs headset funkcio, telefonalni vagy interkomozni nem lehet vele, de navi es zene celokra hasznalhato.

T62 a neve, kb. mint egy fuldugo, akkora. Cirka 3 orat megy, ha vegig tulkiabalja a zene a szelzajt.

A sisakba epithetok nyomtak a fulemet, doboz hangjuk volt, a tobbi extra fukcios (Sena, stb) meg tok hidegen hagy.
Szerintetek van olyan bukósisak bluetooth-os hallgató, ami csak a telcsi vagy navi hangját küldi a sisakba? Vagy csak komplett átbeszélő van és kész, ne is keressek mást?