na ezaz, mostmár tudom, de a rutinvizsgakor fingom nem volt róla, ezért akkor csináltam ami eszembejutott, leginkább a kormánynál fogva próbáltam felhúzni
mivel én most a korlátos jogsit csinálom, ezért egy Suzuki GN250-en tanulok, és a rutinon vagy 5 percen keresztül szerencsétlenkedtem vele, nem azért mert olyan nehéz lenne a gép, hanem mert nem mondták el a technikáját, amit azóta megtudtam vagyis nekem ezt mondták el belőle: Lenyitom a sztendert, rátámaszkodok a lábammal erőteljesen, jobbkézzel megfogom a fogantyút bicepszből megemelem, bal kézzel meg a kormánynál fogva kicsit magamfele húzom és elvileg már fent is van a sztenderen
Ha rossz helyen van a sztender akkor még egy könnyű motort is nehéz ráállítani...ha meg jó helyen van akkor a 200-250kilós motort is szépen fel lehet állítani
akkor az a legjobb ha mindent átnézel és elmondod igy nem adodhat probléma!
anniyra nehéz a motor hogy nem lehet közép sztenderre állitani? milyen motor az
köszi, az rendben van, hogy át kell nézni, no de mennyire tüzetesen? gondolom nem kell már elmesélni mindent arról, hogy mit miért és hogyan nézek meg, de mondjuk az első villát kell ellenőrizni, vagy ha kihagyom akkor nagyon megharaxanak? csak mert a rutinvizsgán is szenvedtem a középsztenderre állítással, mert ugyan az oktató szerint Ő elmondta, hogy kell de valójában persze nem. És bár a legutóbbi forgalmi vezetésem után megkérdeztem, hogy hogyan is kell és akkor elmondta, de kipróbálni nem tudtam... és nem akarom, hogy emiatt húzzanak meg vagy valami
fent áll mindkét esély ,lehetsz egyedül meg ketten is, indulás előtt átkell nézned a motort a vizsgáztato előtt és elkell modanod hogy midnen tökéletes, aztán felpattansz a motorra hátranézel index ki és uzsgyi, de ez gondolom megy aztán már csak jol kell menned éés gratulálnak! meg majd mi is
anniyra nehéz a motor hogy nem lehet közép sztenderre állitani? milyen motor az