Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az adatokat, hát sajna még nem láttam a robogót, de 10 cm magassarkúban csak menne
Állítható teleszkóppal lejjebb lehetne hozni az ülésmagasságot?
Köszönöm szépen Majd akkor megoldom valahogy a dolgot
nemtudom
csinájál egy ujat
ird át magad az egészet
szerintem ugyse foglalkoznak vele az okmányirodába csak az a lényeg hogy minden adat stimmeljen
Végülis azt mondta hogy, ha nekem bizalmi problémát okoz a dolog akor nem kell a moci árát ott hagynom, csak ugy egyszerüb lenne
Végre valaki egyetért velem...köszi. Lenne nagy férfihiszti, ha az ember lepattanna a motorral és az árával...
Tudom hogy büntetik, de nemtudod mennyi a büntetés? mert nehézkes megoldani az új adásvételit.
azt büntetik ha lejár a 15 nap
próbáld meg azt hogy irtok egy uj adásvételit és ujabb dátumot irtok rá
a régit meg kidobjátok
250-es ninja az 4 ütemü 4 hengeres
jó motorral meg lehet tanulni elég hamar váltani
bár a simson is tökéletes arra hogy váltogassál
De itt vannak a kért adatok:

http://www.motorrevu.hu/motor/Benelli_491_Racing
Hát nem lenne egyszerűbb ráülni és kipróbálni vagy ez nem lehetséges?
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudja valaki mekkora a Benelli 491 -es ülésmagassága!
Lehet lesz egy ilyen robogóm csak az a baj 150 cm vagyok és már tuti nem növök meg!
Lehet a leérés bajos lesz!
Segítsetek légyszi!
Azt nem mondta , hogy ő a troli mert van áramszedője ? Ha nem elég neki a foglaló ne menj bele a dologba, ilyet még nem hallottam sehol , h az egészet ki kell fizetni aztán majd megkapod...
Ne legyél madár, nem ér annyit ....
Sziasztok!
Mi történik akkor, ha vásároltam egy motort, az adásvételiben feltüntetett dátum szerint lejár a 15 nap, de csak a 15 nap lejárta után tudom átíratni? Büntetés jár érte? Ha igen akkor mennyi? Előre is köszönöm.
Motoros tesók lenne 1 kérdésem, Honda xl 600, ddig épp hogy csak 1 minimális füstölgetés volt ha vissza engedteem a gázt, meg elhanyagolható olaj fogyás, főleg hogy 1 helyen kicsit ereszti is a gép, most meg 1 ik napról a másikra, mocskosul elkezdet füstölni, és zabálja az olajat, ha húzom neki akkor is füsttől jól de ha motorfékkel gurulok akkor még a Kamazt is lehagyná füstbe,meg kb max re álíttotam a nivót, 50 km alat lement vagy 1.5-2 cm olaj róla esetleg picit több is, szerintetek mi lehet a baja, tavaly vettem akkor azt mondták meg gyűrűzték, esetleg szelepszár szimering?
attó függ melyik, mert a kiskawa nagyon gyík, egy négyhengeres 250es már elég jól lép fenn is
Igazad van, meghatalmazás nekem is volt. És mire mentem foglalót fizetni, lekérték, nem lopott e a motor és hasonlók. Azért kérdezz meg mást is, én alapvetően a "bizalmatlan" kategória vagyok
Egyértelműen 2T és sportmotor. Gilera 180 Fxr-em van, ami után egy 250-es ereje nem lenne túlzottan nagy kihívás. A lényeg, hogy átmeneti tanuló motor kellene, amin normálisan tudjak megtanulni váltani, mert eddig csak egy simsont próbáltam ki ami váltós volt. Durván 1 év használat után -vagy ahogy majd érzem- szeretnék váltani egy Z750-re. Ez lenne a terv.
Köszi a kommentet!

Üdv
Semmiképp ne fizesd ki a mocit, úgy, hogy nincs is nálad! Foglalót fizess, ami fedezi a papírozást (nyilván picit többet)! Ez lenne a korrekt. Nehogy aztán lelépjen a pénzzel meg a moccal, mert sok ilyen van!
Nekem azdt mondta hogy így szokta csinálni, ez a leg egyszerüb, nem kell foglalóról papírt írni stb.
Írunk adsávételit "ez kétnyelvű lesz ezzel is valami költséget kerülünk ki", azt lefénymásolja, aztán írunk egy papírt hogy ő rendelkezik az én adásvételimel és a nevemben elintéz minden papírmunkát aztán kb 5 munka nap és mehetek a rendszámos, fris biztosításos, nevemre írt mociért!
kinek mi teccik?
ha neked elsősorban sportmotor kell akkor vegyél azt
ha még nem volt nagymotorod akkor 2 ütemüt vegyél inkább bár városi használatra inkább 4 ütemü a jobb
meg az a kérdés ha megveszed akkor fenn tudod-e tartani
Hali mindenkinek!

Egy tanácsot szeretnék kérni, miszerint milyen motort vegyek, ami kb 250ccm-es, váltós, és némileg azért jól is nézzen ki? Példának a kawasaki 250-es ninja-ját említeném meg. Erre gondoltam alapból, de tudtok-e hasonló mocit, ami mondjuk kapható lenne használtan, mert az előbbit még nem nagyon adogatják a tulajok.
Én éppen a a 7végén mostam az enyémet. Állítólag speckó, direkt ilyen cucchoz való folyékony mosószerrel (motoros boltban vettem, bár sztem sima folyékony mosószer is megteszi). Protektorok ki a ruhából, kifordítva bedobtam a mosógépbe, és egy 30 fokos legrövidebb programon kimostam.
Összes bogár le, összes por ki, csecse tiszta lett a ruha
Jah, vállfára akasztva szárítva.
Semmi baja nem lett, csak a protektorok visszapakolásával volt egy kis gondom, melyiket hova
Nekem foglaló volt, minden lepapírozva. Foglaló kifizet (töredékrésze a moci árának), papír, moci otthagy, két hét múlva jött a teló, hogy megvannak a papírok, rndszám stb. Fizetés, moci elhoz
Sziasztok! Venni szeretnék egy külföldi származású motrot egy illetőtől aki ezzel foglalkozik, ő azt mondta nekem hogy elmegyek megnézem a motrot, kialkudunk egy árat és ha megegyeztünk akor én ott kifizetem neki a motor árát. Aztán othagyom a mocit és hazajövök.
Aztán ő elviszi és elintézi a szügséges papírmunkát hogy rendszám legyen rajta, majd aztán én megyek érte és hazarobogok vele.
Na most ez így menyire korekt? Én kifizetem a mocit és othagyom nekei? Jó ez így? Vagy hogy működik ez? Milyen papírt kell ilyenkor írnunk? Ha megírjuk az adásvételit akor a motor már az enyém és ha véletlen töle eltünik? Ez nekem egy kicsit fura. Azt hidtem hogy elég csak valamenyi foglalót hagynom!
Kérlek segítsetek!
még ha döngetéstől lett volna ..., de csak úgy magától ,pofátlanul ...

na köszi , próbálkozom...