azért legalább egy kor és tartózkodási körzet nem ártana....
lehet épp itt laksz a szomszédban és 15 sör mellett megvitatnánk a motorvásárlási problémáid
Igazából addig nem akartam kitölteni, amíg nincs motorom.
De az tény, hogy nem vagyok régi motoros, és lehet szükségem lenne segítségre.
Azért köszönöm a segítséget, és ha az adatlapom hiányosság bárkit megakaszt, sajnálom.
Előbb a motor, utána a részletek!
Úgy, hogy kitöltöd az adatlapodat,mint nekünk van, mert itt névtelenekkel nem szeretünk fórumozni. Aztán viszel magaddal egy tapasztalt "régi motorost", és meghallgatjátok! De minden motor zsákbamacska.
Engem az érdekelne, hogy hogyan lehet legjobban kiszúrni a túlhajtott gépeket?
Használtan szeretnék egy sportmotort venni, de ebben nem vagyok biztos.
Ötletek?
ha minden igaz a hétvégén veszek egy mocit, és lehet, hogy csak személyautóban tudom hazaszállítani. A kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen teendő az idulás előtt(pl akksi kiszerelés, benzin leengedés, olaj leengedés?) , ill. lehet-e valami baja , ha eldöntve szállítom?
Köszi !
Nem hiába van az hogy baromi drága a matricázás.Szerintem az matricától függ.Beszélgettem 1 taggal aki autokra meg minden szarra gyárt matricákat és ö is azt mondta h ez matrica függö.
Nekem az lenne a kérdesem ,hogy csináltam matricát és mivel kennyem le hogy vízhatlan legyen?Mert a volt motoromon és mindegyik motoron van ilyen amelyiken matrica van!
Előre is Köszi!:D
lehet épp itt laksz a szomszédban és 15 sör mellett megvitatnánk a motorvásárlási problémáid