nekem két ismerős is meg akarta csinálni, de mivel ugyanúgy kresz vizsga kell hozzá hagyta a fenébe az egészet
tanfolyamra meg amúgy sem kötelező járni szóval nincs itt olyan nagy könnyebbség
Olyan hogy B125 olyan nincsen.
Könnyített vizgarendszerrel kevesebb óraszámban letehető 125 köbcentis motorokra érvényes jogosítvány van.Ez is januárban lett elfogadva.
Állami szinten.
De még ők sem dolgozták ki ennek a lebonyolításához szükséges pontos menetét megszabó dolgokat ha jól gyanítom.
Nameg az összes motors oktatás sem indult be az iskolákban.Kedden még szakadt a hó.
Valszeg elő se vették még az oktató motorokat.
Keress egy szimpatikus iskolát és jelentkezz.
Sokan várják a tapasztalataidat mert senki nem tud semmit.Szó szerint.
Akkora a szokásos kupleráj.
De talán juliusra elkezd döcögni a dolog.
Szennyezett gyertyát vagy gyenge szikrát jelent. A gyenge szikra nem tud ívet létrehozni a hengerben nyomás alatt. Magyarul a motor nem megy, vagy kihagyogat.
Üdv!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy van egy 100 ccm-es robogóm, papírok nélkül!
Jelenleg segédmotorként használom, de nem szeretnék lebukni valamelyik yard-nál, úgyhogy arra gondoltam levizsgáztatnám!
Csakhogy nincs semmi papírja az adás-vételin kívül!
Úgy hallottam, hogy segédmotorokra is lehet rendszámot rakatni!
Efelől érdeklődnék, hogy ez járható út lenne a számomra, illetve milyen költségekkel és papírmunkával járna?
tekerd ki a gyertyát, rá a pipát aztán a valami fém részhez érinteni a gyertya menetes részét
jól testeld le a gyertyát állítólag egyes cdi-k nem szeretik ha lifeg-lobog a gyertya
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Budapestem a harmadik kerülethez közel nem tudtok valami jó területet ahol lehetne gyakorolgatni. Mert néhányan letennénk bójákat meg minden, csak nincs semmi elzárt hely, és közúton meg nem nagyon akarunk hülyülni.
Előre is köszi! Széles utat!
tanács kéne mert az istenért nem akar elindulni a motor.
új akksi, gyertya, olaj, levegőszűrő.
csak forgatja, puffog a kipufogó de semmi.
gyertyákat letöröltem, már hidegindítót is fújtam be de semmi!
Sziasztok. Most tervezek motort venni, és arra lennék kíváncsi hogy mire utalhat az a ha a blokkból közvetlen kijövő kipufogókönyök, nem ugyanolyan krómszínű mint a kipufogó többi része. Gondolom hogy van egy pici köze a használathoz, de mégis mennyire elfogadható az elszíneződés?
példának pár link:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s_sv650_sv
_650_s-5476991
http://www.hasznaltauto.hu/galeria/1839-5557788-63-0-0-
0
(esetleg ha valakinek ismerős a motor vagy netalán azt linkeltem amit árul, akkor előre is elnézést kérek)
tanfolyamra meg amúgy sem kötelező járni szóval nincs itt olyan nagy könnyebbség
Könnyített vizgarendszerrel kevesebb óraszámban letehető 125 köbcentis motorokra érvényes jogosítvány van.Ez is januárban lett elfogadva.
Állami szinten.
De még ők sem dolgozták ki ennek a lebonyolításához szükséges pontos menetét megszabó dolgokat ha jól gyanítom.
Nameg az összes motors oktatás sem indult be az iskolákban.Kedden még szakadt a hó.
Valszeg elő se vették még az oktató motorokat.
Keress egy szimpatikus iskolát és jelentkezz.
Sokan várják a tapasztalataidat mert senki nem tud semmit.Szó szerint.
Akkora a szokásos kupleráj.
De talán juliusra elkezd döcögni a dolog.
aztán kékeslila szikra a jó, a sérgáspirosas nem az igazi
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy van egy 100 ccm-es robogóm, papírok nélkül!
Jelenleg segédmotorként használom, de nem szeretnék lebukni valamelyik yard-nál, úgyhogy arra gondoltam levizsgáztatnám!
Csakhogy nincs semmi papírja az adás-vételin kívül!
Úgy hallottam, hogy segédmotorokra is lehet rendszámot rakatni!
Efelől érdeklődnék, hogy ez járható út lenne a számomra, illetve milyen költségekkel és papírmunkával járna?
kicsit pontosabban..
mint a hülye gyereknek:)
azt nem értem, tavaly semmi baja nem volt, állás után meg szórakozik.
jól testeld le a gyertyát állítólag egyes cdi-k nem szeretik ha lifeg-lobog a gyertya
felmelegítem, de mire beteszem mind a négyet már tuti nem lesz meleg.
hogy lehet megnézni?
rakjam rá kivéve a gyertyapipát és indítsam?
Az lenne a kérdésem, hogy Budapestem a harmadik kerülethez közel nem tudtok valami jó területet ahol lehetne gyakorolgatni. Mert néhányan letennénk bójákat meg minden, csak nincs semmi elzárt hely, és közúton meg nem nagyon akarunk hülyülni.
Előre is köszi! Széles utat!
tanács kéne mert az istenért nem akar elindulni a motor.
új akksi, gyertya, olaj, levegőszűrő.
csak forgatja, puffog a kipufogó de semmi.
gyertyákat letöröltem, már hidegindítót is fújtam be de semmi!
mi a sz..rt csináljak?
példának pár link:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s_sv650_sv
_650_s-5476991
http://www.hasznaltauto.hu/galeria/1839-5557788-63-0-0-
0
(esetleg ha valakinek ismerős a motor vagy netalán azt linkeltem amit árul, akkor előre is elnézést kérek)