Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most a Női motorosoknak szeretnénk mutatni valamit. 😉
Ha szerelmes lettél egy motorba, de nem ér le róla a lábad, gyere el hozzánk és nálunk tudsz olyan Női motoros csizmát vásárolni, ami +6cm-t jelent. Mi tudjuk hogy + 6cm sokat számít 🙂 A nálunk kapható Német Női Modeka csizmával leér majd a lábad álmaid gépéről. Hölgyeim! Kattintsanak ide és ismerjék meg a +6cm titkát: https://darazsgarazs.hu/index....
A termékeinket mi mindig teszteljük, hogy valós információt tudjunk nektek átadni. Kollégánk a Modeka Black Ridge VÍZÁLLÓ motoros kesztyűt vitte el magával a Toszkánai motoros túrájára és mivel esőben az autópálya tempóban is tökéletesen teljesített ez az új termékünk, megint egy extrém tesztet vállalt be vele. Itthon a Dunakanyarban a vízbe mártva is tökéletesen teljesített. Amikor mi azt állítjuk valamiről hogy vízálló, akkor azt ilyen extrém tesztek alapján jelentjük ki! Telefon : 06702467150
Nézd meg tesztvideónkat: http://youtu.be/A2Fb4n1AS_4;t=2s
Ha igazán komoly üvegszálas bukósisakot keresel 100.000 Ft alatt!!!
Tegnap törtènt:
Kedves pár lépett az üzletünkbe azzal az igénnyel, hogy a hölgynek keresnek felnyitható bukósisakot. Végül Marushin 999 lett a hölgy választása, mert:
-Nagyon könnyű. Amikor kézbe vette a hölgy, szerintem azonnali volt a “szerelem” hiszen ez egy könnyű üvegszálas Japán bukósisak.
-Nagyon kényelmes. Az úr megkérdezte, hogy érzi magát a sisakban a Nő? A válasz: “Az összes közül amit próbáltam eddig, ez a legkényelmesebb”
-Mert széles a látómező a sisakból.
Vásárlónk elmondta, azért szeretett volna felnyitható sisakot, mert nem bírja a bezárt érzetet. A marushin 999-ben nem érezte hogy zárt sisak van a fején.
Csendes, könnyű, kényelmes, Nemzetközi motoros magazinokban tesztgyőztes, Japán üvegszál bukósisak akció! A Marushin 999 most 135.000 Ft helyett csak : 99.990Ft.
Keresd honlapunkon, nézd meg az extrém teszteket és olvasd el egy baleset leírását is, ahol ügyfelünk életét mentette meg a Marushin 999. Kattints ide: https://darazsgarazs.hu/index....
Ha eleged van a fűzős motoros cipőkből, van egy termékünk, amiért rajongani fogsz!
Kattints ide és nézd meg videóval: https://darazsgarazs.hu/index....
Amikor valaki a Panamericana, hatszoros nemzetközi tesztgyőztes ruhánkat választja, mi mosolygunk.
Tudjuk hogy egy visszatérő, tökéletesen elégedett ügyfelet szereztünk. Ma reggel kaptuk ezt az üzenetet a képekkel együtt:
"Másfél hete vásároltam nálatok Panamericanat , nincs mit szépíteni a dolgon, a legjobb ruha a piacon, álom benne motorozni. Hőmérséklet 2C fok, a kabát alatt csak egy póló van."
-Ha sivatagban motorozol? Jól érzed majd magad!
-Ha szakadó esőben motorozol, nem ázol el !
-Ha hidegben motorozol, "a hidegnek a lehelletét sem érzed majd!"
Akarod a legjobb motoros ruhádat? Nálunk azonnali készletről tudod megvásárolni!
Kattints ide: https://darazsgarazs.hu/index....
Kedves Motoros Barátunk!
Új sisakok érkeztek üzletünkbe.
NYITVA LESZÜNK 03.29-én Nagypénteken 10-19 óráig, és 03.30-án Szombaton is 09-14 óráig! Gyere el és vásárolj kényelmesen a húsvéti hosszú hétvégén nálunk.
www.darazsgarazs.hu
Három, teljes értékű sisakod lehet most egyszerre egy sisak vásárlásával.
Bővítettük a kínálatunkat az új fejlesztésű HJC i100 teljesen hátrahajtható állrészű sisakokkal.
Az i100 egyszerre zárt, nyitható és nyitott bukósisak.
Az állrész nagyon könnyen záródik, a beépített napszemüveg pedig tökéletesen fedi le a látómezőt.
A mai korban már szinte elengedhetetlen , így ebben a sisakban is előkészítés található a sisakbeszélő rendszernek.
Most ajándék PINLOCK páramentesítő betéttel!
Többféle méretben és színben megvásárolható üzletünkben.
A HJC i.100 leírása:
- SMART HJC BLUETOOTH SISAKBESZÉLŐ ELŐKÉSZÍTÉSSEL (10B, 20B termékekhez)
- TELJESEN HÁTRA HAJTHATÓ FELNYÍLÓ RÉSZ, TELJESEN ZÁRT ÉS NYITOTT SISAKOK TÖKÉLETES ÉS BIZTONSÁGOS ÖTVÖZETE
- ÖRVÉNYMENTES FELÜLET, LEZÁRVA KIFEJEZETTEN CSENDES SISAK. Advanced Channeling System: szabályozott és szélcsatornában megalkotott szellőzőrendszer, különlegesen megtervezett örvénymentes sisak felület.Köszönhetően a felnyíló rész szinte teljes integrációjának: A szélek teljesen belesüllyednek a sisakhéjba, így azok nem keltenek légörvényt/zajt.
- FEJ / ARCPÁRNÁK: Super Cool Deluxe antibakteriális kivehető, mosható arc és fejpárnák. Glass groove szemüvegbarát belsőrész.
- PLEXI: rendkívül széles és magas kilátást biztosító HJ-36 clear plexi. Törés- és tükröződésmentes, Pinlock lencséhez előkészített, 99% UV-védelmet adó plexi. Figyelem! Ajándék Pinlock páramentesítő lencse jár most a sisakhoz.
- Rapidfire plexi mechanika, gyors, biztonságos plexicsere, külön kapcsolható plexi zár
- Beépített 3 pozicíós napszemüveg HJ-V11 dark smoke.
- A HJC felnyílós sisakok 40 év tapasztalatából építkezve,ez egy különleges minőségű bukósisak a felnyílós kategóriában.
- RÖGZÍTÉS: gyorskioldós micrometrikus csat.
-HÉJSZERKEZET: Advanced Polycarbonate Composite tripla héjréteg
-EGY UJJAL, AKÁR KESZTYŰBEN IS FELNYITHATÓ ÁLLRÉSZ
- Superior minőség és gyártástechnológia
- Mérettáblázat : Egyedülállóan kategóriájában 3 féle héjméret
-A cserélhető arc/ és fejpárna miatt a méretek módosíthatóak:adott héj méreten belül arc- és fejpárna cserével válthatunk méretet felfelé és lefelé is,tehát XS-ről S-re és vissza, illetve M-ről L-re és vissza, vagy XL-ről XXL-re és vissza
- Kis héj: XS - 53/54 cm - S - 55/56 cm - // közepes héj M - 57/58 cm - , L - 59/60 cm - // nagy héj: XL - 61/62 cm - XXL - 63/64 cm
Kedves Motoros barátunk!

A Darázsgarázs motoros bolt 2024.03.29-én Nagypénteken 10-19 óráig , 2024.03.30-án Szombaton pedig 09-14 óráig nyitva lesz!

Várunk üzletünkben!

https://darazsgarazs.hu/
A cica kell.
minek neked olyan kicsi "karácsonyfa" ? 😂
Nekem a baloldali kellene
Tökéletesen szellőző , kánikula motoros kabát. Kattints ide ha soha többé nem szeretnél megizzadni: http://youtu.be/tp6b7rQOco0?si=hzlJKhpNJSatFokx
Akarod hogy egyetlen törléssel gyönyörű legyen ismét a leömlőd? Mindez csak 3490Ft !
Honlapunkon bemutató videóval itt találod: https://darazsgarazs.hu/index....
Mi nyitva leszünk MÁRCIUS 15-én PÉNTEKEN 10-19 óráig (EXTRA AKCIÓS NAP), ÉS MÁRCIUS 16-án SZOMBATON 09-14 ÓRÁIG ! www.darazsgarazs.hu
Segítünk kiválasztani azt az ajándékot, amivel biztosan örömet tudsz szerezni! Tesztgyőztes Japán és Német motoros termékek azonnali készleten. www.darazsgarazs.hu
Nyitva vagyunk hétköznap 10-19 óráig, és még 23-án Szombaton is tudsz nálunk vásárolni 09-14 óráig.
Még ott lehet a fa alatt a meglepetés! Ha szerda délután kettőig rendelsz, csomagod pénteken napközben még célba ér, az általad megadott címre. www.darazsgarazs.hu
Akkumulátor csepptöltő Most csak 7.990Ft!

Csepegtető töltő amely karbantartó töltésre is alkalmas. Teljesen automata töltőrendszer.
Amennyiben feszültségesést érzékel azonnal bekapcsol, feltöltött állapotot érzékelve automatikusan kikapcsol! Alkalmas zselés, zárt rendszerű akkumulátorok töltésére is!

A terméket üzletünk munkatársai is használják!

Tesztet az alábbi linkre kattintva érhet el: http://darazsgarazs.hu/termek/...

Használati leírás:

-Az akkumulátor töltő 2,6 és 12 Voltos akkumulátorok töltésére alkalmas. Ellenőrízze hogy az előlapon található állítási lehetőséggel a tölteni kívánt akkumulátor feszültségének megfelelő legyen a beállítás.

A boltban a töltőket 12Volt-ra állítjuk.

-Helyezze a piros sarut az akkumulátor + csatlakozójára, a fekete sarut pedig az akkumulátor - csatlakozójára

-Dugja be a töltőt

-Amikor a töltő bekapcsolt állapotban van, az előlapon lévő zöld led világít. Amikor a led fénye halványulni kezd , majd végül kialszik, az akkumulátor fel van töltve. Az akkutöltő túltöltés ellen védett, így az az akkumulátoron hagyható teljes áttelelés alatt. Amikor a töltő feszültségesést érzékel, automatikusan bekapcsol ismét és a megfelelő szintre tölti az akkumulátort.

-Az előlapon található piros led, egyetlen esetben villan fel, amennyiben véletlenül fordítva helyeztük fel az akkura a töltő saruit.
Akarsz egy ruhát ami jó mindenre? OK! Gyere el hozzánk és válaszd a nemzetközi sajtóban 5 tesztet nyert Modeka Panamericana szettünket.
Nézd meg a képeket. Több száz elégedett ügyfelünket köszönhetjük ennek a páratlan minőségű prémium termékünknek. MERT AZ ELÉGEDETT ÜGYFÉL A LEGJOBB REKLÁM!
Honlapunkon ide kattintva találod: https://darazsgarazs.hu/index....
https://www.bestbyte.hu/Blueto...

Kaptam egy ilyent, holnap felpróbálom. Amúgy frankón csatlakozik, a hangja/hangereje is jónak tűnik.
Szerintem nemsokára eljön az az idő, amikor a minőségi életet keresők nem állnak meg a "bio" ételeknél, hanem minden egyebet is figyelembe fognak venni, pl. ezt is.
Most kaptam egyet próbára, és pont, amit írtam, hogy össze van kötve a kettő és azon van az elektronika. Ha nem megy, akkor nem megy, jön a következő lépés a végleges megoldáshoz (nem félreérteni ezt!).
Sajnos sz MT Helmets sisak sajnos nagyon zajos, itt látszik, hogy amit spórolok a vámon, azt kifizetem a réven. Egyre többször szembesülök azzal, hogy az igényeimet át kell értékelnem, illetve nemcsak a pillanatnyi igényeimmel kell számolnom.
Ezzel nem is vitatkozom, de van wifi, mikró, mobil meg a többi, így amíg megtehetem, addig a problémásnak gondoltakat vagy kerülöm, vagy a lehetőségeim szerint csökkentem.
Ezért kerülöm a cigit, drogot, alkoholt, mekit, nem dolgozom festékgyárban, nem közösködöm cigányokkal és más, emberszabásúakkal.
1 tekercs alufólia tokától fejbúbig beteker és védett vagy. 🙂
igen, más szempontokat tartunk szem/fül előtt :) Mivel az én motorom elég "sportos" legalábbis a Viragohoz képest mindenképpen, nekem nem opció, hogy "nézzem" a navit. Az én ízlésemhez képest túlságosan le kell nézni, el az útról és más közlekedőkről, ami napról -napra egyre veszélyesebb lehet. Én combtáskából hallgatom a Google maps-et, vagy a WAZE-t. Annyira még sosem siettem, hogy 1-1 hamarabb-későbbi befordulás problémát okozott volna. Ha netán valamikor mégis rossz felé megy az ember, motorral nem sokból tart megfordulni (kettővel sem ). Ezek az én szempontjaim, ezeknek jobban megfelel a sisakbeszélő. Freelac meg majd kitalálja, mi lehet a jobb opció számára.
"Baj" nincs veluk. Nekem szimplan felesleges bonyolitas. Jobbara egyedul motorozom, ha muszaj csapatban, akkor kezjelezunk. A navit (ha hasznalom) nezem, nem hallgatom. Nekem az audio miatt van, de ez az eredeti kerdes szempontjabol irrelevans. Ami a szelzaj szurest es a sisakot illeti, pont azert emlitettem a T62-t, mert a masik 3-4 par, amit probaltam csak a haz koruli munkaknal vagy a muhelyben hasznalatos pont ezen okoknal fogva.
plusz annak az agynak már kb mindegy, észre sem veszi majd senki sem ha kicsit "furább" lesz