.
Bele is tették mindhárom tubust...
még felszállna!
hiszen nincs az a kopó felület ami örökké tart. Ebből kiindulva vettem még egy tubust és ha leketyeg a kezelés ideje akkor állok át az előre bekevert Xado olajra a szintentartás érdekében, de akkor már a gélt mellőzve.
de megnyugtatott, nem változik semmi ha az alapolaj amibe beletöltjük megfelelő minősítésű!
és bár ma is beleszaladt a motorba egy százas hétvégén lesz a hosszabb próbakör
Nagyon hasznos az oldalad be is igazolódott a gyanúm ,hogy nagy erővel alárúgatok az órámnak.
Ugyan is nálam nem csak a 3 felfogató csavar van kitépődve hanem a fordulatszám jelzőnek a meghajtása is + a km órámon "átlehet látni" mert hiányzik a fehér műanyagból egy tetemes darab. A mérőszerkezetek talán nem sérültek de már abban se vagyok biztos. A bajaiaknak már meg is találtam a számukat hívom is őket.
Minden meg oldás érdekel mert az én órámnak a külseje nem sérült csak a bele tört szét de az ripityára (az előző tulaj hogy csinálta azt nekérdezétek mert nem tudom)
ha nektek nincs de havernak/barátnak van nekem úgy is jó lenne
Meg hát az adalékot is, a gelt csak egyszer bele öntöd, és utána nem kell már többet, szóval ott marad az!
Nem kicsit van elszállva magától az a kis hülyegyerek, na persze, majd jönnek a haverjai, akik kb. egy szinten vannak vele, és majd megvédik...