de mivel a hátuljára jutott a legtöbb súly így is teljesen ki kellett spanolni a telókat. Próbáltam visszább csavarni.... úgy sem ütközött fel, viszont libegősebbnek éreztem...
mire végre megszokta.... de legalább menetközben nem zavarja
= a francba
akkor viszont engem zavar a felesleges konzol. Te leszeded a konzolt amikor nem használod az oldaldobozt?
).
persze ettől még nem biztos, hogy remeg... nekem se remegett de amikor hosszabb útra indultunk és dobozonként több mint 10kg-ot mértem nem bíztam a véletlenre a stabilságát pedig nekem "hidas" rendszerű a két oldal. A biztonság kedvéért a két oldaldobozt összefogtam a nyergen keresztül egy vékony de erős spanival (egy régi tanktáskával kaptam) aminek külön csináltam vezetőket a dobozok tetejére. A két doboz így egy plussz biztosítással is ellentart egymásnak és abszolut jól bírják a rosszabb minőségű utakat is, javaslok Neked is egy ehhez hasonló megoldást
de lehet csak optikai csalódás mint ahogy írtad is, nekem ott nincs egy centi távolság sem, de így is nagy batár amikor a teljes dobozrendszerem fent van. Annak idején csináltam erről egy videót, lehet láttad is már, sőt már azóta azt az állapotot is "átszabtam" mert hosszabb túrán derültek ki a gyerekbetegségei
Persze a jelenlévők mindig kivételek