Na rakok fel ma is képet.
Az NDK szelleme kísértett ma Dunaföldváron... Honecker jól megy, ma már volt tartós 80, és nagyon kicsit 90 km/h is. Kezd nagyon halkan hallatszani az Etzkre jellemző csörgès, a.amikor is a dugó berezonál a hengerben.
Jó lesz a kicsike!
Enyém is 04-es de 3,5-től messze jár.Kiderül,hogy az enyém egy zabagép?
Amúgy hadd egyen.Csak vigyen ahogy eddig.
Nekem indokolt alkatrész csere:Gumi,gumi,gyertya,gumi.
Ennél kevesebbel mi megy?
A Pilis jó.Vannak ott jó kanyargós részek.Hazafelé azért mi is inkább a Mátrát vettük bele az itinerbe.Jól esett.Aztán fel a Bahnra.Gyöngyöstől naffalug aludt a tyúk.Ez életveszélyes.Vettem ilyen Inter...sisakbeszélő izét,hogy ébren tartsam.F3-as.Teszt majd Horvátország után.
A muszerfal égő addig ég ki, míg nem raksz bele magyar 2w- os izzót. A műszerfal kicsit kényes, de eddig talán nekem tört el... Egyetlen ami szar, a ciripelo kipufogó, ez most is hallatszott a talin, vegdob csere, azt csók...
Hát, amióta nálunk megvan (1 éve + pár hónapja), azóta igaz, nem sokat használtuk, kb. 4000 km-t raktunk bele, de én kötelező szervizen kívül csak tankoltam meg néha lemostam. Nálunk nagyon megbízhatónak bizonyult, nem tudom megerősíteni a rémhíreket. (Egyébként 97-es modellünk van.)
Miután nem az én motorom, nagyon nem jártam utána a típushibáinak, de a kipufogó ciripelése az, amit elég sokszor hallottam ahhoz, hogy megjegyezzem. :) Nálunk még ez sem jelentkezett, de állítólag könnyen orvosolható, illetve a használt motoron már sokszor le is van cserélve a dob.
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Valószínűleg ezt a fogom majd választani!
Vannak egyébként jellemző típushibák?
(Hallottam leszakadó műszeregységekről, illetve folyton kiégő műszer megvilágításról.)
Még a végén megint besül a dugó, elkap valami csirke influenzát, madárvészt!
És már kicsit kevesebb mint 800 km van hátra Era, amíg raulhetsz!
Az NDK szelleme kísértett ma Dunaföldváron...
Jó lesz a kicsike!
Az a baj, hogy ha most nézek a vaterán egy másik használtat arra sincs garancia, hogy nem fog zörögni
Amúgy hadd egyen.Csak vigyen ahogy eddig.
Nekem indokolt alkatrész csere:Gumi,gumi,gyertya,gumi.
Ennél kevesebbel mi megy?
Miután nem az én motorom, nagyon nem jártam utána a típushibáinak, de a kipufogó ciripelése az, amit elég sokszor hallottam ahhoz, hogy megjegyezzem. :) Nálunk még ez sem jelentkezett, de állítólag könnyen orvosolható, illetve a használt motoron már sokszor le is van cserélve a dob.
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Valószínűleg ezt a fogom majd választani!
Vannak egyébként jellemző típushibák?
(Hallottam leszakadó műszeregységekről, illetve folyton kiégő műszer megvilágításról.)
Szép napot!
Üdv: Ádám
Egy 1997-es ER5-höz keresnék km-óra borítást (azt a szép, krómozott műanyan "kúpot"). Tudtok benne segíteni esetleg? Bontókban nem találtam sajnos.