Miért fáj ez? Szerinted egy normális ember (kb mint én
) mikor és mennyit megy olyan nagy tempóval? Szinte soha, nem maradtál le semmiről. Úgyhogy igazán elfelejthetnéd ez a 200-as határ eröltetését
- akkor tudna még mesélni.
Miért járnék jobban vele? Mire nem elég 50 ló? vagy mire gondolsz?
. Első kérdésem lenne,h két személlyel mennyire lehet boldogulni rajta? Gondolok itt erőre és helyre egyaránt.Utazó sebesség? Fogyasztás? Dobozokat lehet rá szerezni ,esetleg gyáriban is van? Igazából azért kérdezgetem mert szeretnék több napos túrákat ejteni és ez a motor nagyon tetszene,a jelenlegi vasam sajnos kényelmével nem épp alkalmas ilyen utazgatásokra( számomra ) .A válaszokat előre is köszönöm... széles utat mindenkinek.
A tavalyi nagyobb túrámon 2e km átlaga 4,5 lett, amibe volt pálya 2500méter feletti szerpentin, városi dugó stb...
Egyébként egy deuville valószínű jobb a túrákon a dobozok ill. kardán miatt, azonban a nagyobb súlya ill. a sok idom miatt én már kissabb földútra se nagyon mernék ráhajtani vele
Illetve annyival nem jobb mint az ERnő mint amennyivel többe kerül, egy AZONOS ÁLLAPOTÚ
De a döntés a tied, sztem ha egységnyi zsetont nézzük akkor jobb egy ER-nő, ha a pénzt nem nézzük akkor szerintem a Honda kicsit praktikusabb a túrára, csak ugye az életet manapság a pénz diktálja