Csütörtökön gondoltam megyek egy kört spanokkal a Bükkben, hát olyan hózápor kapott el minket, hogy vissza kellett fordulnunk. Pénteken is bátrak voltunk, akkor konkrétan az eső kapott el, Aggteleken meg a hó ismét, néztek is minket a helyi presszóban, hogy mit keresünk ott ilyen időben motorral...
De az igazat megvallva megérte még így is. Azt hittem csúszni fog a gumim (még gyári) de nem, szóval nekem eddig bevállt. Kanyarban nagy tempóval volt, hogy kicsit megcsúszott, de ilyen körülmények között szerintem még ez is belefért.
Motornál a viselkedés nagy része a gumin múlik....ezért azon spórolni elég nagy állatság
... ma délben kimentem egy szezonzáró körre. Az időjárási körülményekről: 7 celsius, váltakozó erősségű szél, napsütés és nagyjából száraz útburkolat. A lényeg az, hogy egyes és kettes sebességet ajánlom minden kedves érdeklődő figyelmébe, mert mind a két fokozatban csak keresztbe szeret menni a motor, magyarul egy csepp tapadás sincs rajta... szintén zenész, ha leváltol egy sebességet. Állati nagy élmény, próbáljátok ki ha még nálatok az idő engedi. Csak egyetlen bökkenő van, hogy háromnegyed óra és 17 kilóméter megtétele után full termobéléses, maszkos cuccban is kettéfagytam a motoron, de egyébként tényleg állati, mintha egy dragsteren ültem volna
...sajna már szerintem ez volt az idei uccsó mocizás, de ne legyen igazam
Itt a vége fuss el véle, hogy stílusosan fejezzem be mondandómat!
Ha erős széllökések vannak, az lehet gázos ha váratlanul ér, de a kisninja könnyű motor. Inkább a hideg ami rossz, mert pár perc alatt szét tud fagyni az ember. Jól fel kell öltözni.
pár napja ismerkedtem meg ezzel a kis ninja jószággal, és el is mentem meghallgatni egyet...hát azonnal szerelmes lettem belé.... :)
nyáron tervezem, hogy veszek egy feketét....addig kell kibírni :)
aztán mehet a túrázás......