200 km-ként meg kell állni tankolni és így nem zsibbadsz el
Nekem most így is jó, főleg, hogy kb. 100 km-t mentem vele az idén... Úgy eléggé mindegy hány lóerős...
,
Én mennék babakocsival, de a kislányom egyelőre nem elég motor-párti... Mondthatni frászt kap a motoroktól, pedig a lakásban folyamatosan brümm-brümm-öl, nem értem...
A súlyadó, biztosítás viszont sokkal kedvezőbb.
)
szerintem szinte mindenre választ kapsz
1. fékek szarok fém fékcső javít rajta. Nekem most d211gp papucs van fent, na ez azért tapad és fog rendesen.
2. szél nekem (172) 150-160 ig volt okés. Aztán beszereztem egy nagyobb plexit, most 2k fölött is tökéletes.
3. futómű-kanyar bőven jó, ha jobbat akarsz azt csak sportmoci tudja, de én pályázok is vele, saját szórakoztatásra elég, versenyidőt menni lehet, de nem átlagos manusnak (tehát nem nekem
4-6 blablabla
7. vegyél rá egyedi zselés ülést ha ilyen sokat akarsz vele menni. Én a somotokarpi.hu-nál csináltattam, itt a fórumon gibbon a srác neve. Tesz belé zselést hmm nagyon finom.
8. végre 245-öt mentem egyszer, bár még ment volna, de nem volt helyem. Gyorsaulás baszott jó, még literes gépekkel is tudok dinamikusan túrázni
9. Gomba, plexi, zselés ülés, tantáska, fém fékcső, sportkipu sportlégszűrő-hangolás (mint minden motoron)
Remélem segítettem a döntésben...