Csaó!
Nem valószínű,hogy lessz Garda túra,mert mindenki visszamondta(ezen nem lepődtem meg )
De én valahová szeretnék menni ezt a csapatot nem igazán lehet összehozni sajnos ezt tapasztalom
Vigyázz az ilyesmikkel nekem közel 6 hónapba telt a teljes felépülés egy ilyen antibiotikum kúra után, azóta én nem nagyon szedek gyógyszert, pedig apu orvos. Ráadásul abba kellett hagynom a versenyszerű sportolást, pedig épp felszálló formában voltam...
Most kihagyjuk a HD fesztivált, mert rossz az idő és én papírkutya vagyok. Ráadásul meg is betegedtem és oilyan antibiotikumot kaptam, aminek a mellékhatása kizár mindenféle járművezetést. (pl. szédülés, éjszakánként, rémálmok, rossz alvás, hányás, hasmenés, gyulladt száj, íny, stb.) Pedig csak torokgyulladásom van.
sziasztok.
Segitseg kellene ,megpedig megmostam ugy rendesen a motort, es szerintem a riaszto kicsit megazott,azota erdekes dolgokat csinal,ill veszvillogot kapcsol be,(eleg zavaro)na most ha egyzserüen leveszem a az aksirol akkor gondolom mar nem müködik?
a riszto könyvebe semmi nincs.
Hát jah, welcome to hungary. Én egyszer egy saab/chevrolet ?/suburbannak néztem meg az árait és asszem kint olyan 8-9 itthon meg 15-16 volt. döbbenetes. Nagyon szép a motorod, holnap is azzal mész?
Azt nem tudom, mindhárom (a mieink) az USA-ból származnak. Egyébként az a vicces, hogy havi 280 USD részletfizetéssel lehet ilyen motorod ott. És az nem oltári nagy összeg. Még az anyukám is tudná fizetni. Pedig Ő nyugdíjas fodrász.
Igen, eredetileg így hangzott volna a mondta: "Túl késő hál' istennek!"
Hát a tegnap kicsit összevisszára sikeredett, végülis odajutottam egy haverommal a fagyizóhoz, de kocsival, Panyoval pont egyszerre értünk oda. Eddig én nem ismertem ezt a fagyizót, mert igazán nem is szeret(t)em a fagyit (eddig), de ez valami isteni volt, a rizsfagyi az nagyon komoly . Nekem a jövőhét már lightosabb, szóval bármelyik este jó.
Vettél kabátot?
De te utálsz programozni
Gurultál tegnap a többiekkel? Jövő héten mehetnénk Szetendrére a Te ötleted nyomán, esetleg egy Dobogókő kitérővel. A kameratartót meg vedd meg előre és akkor majd csak veszel kamerát is
Nem valószínű,hogy lessz Garda túra,mert mindenki visszamondta(ezen nem lepődtem meg
De én valahová szeretnék menni
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Milyen olaj az optimális egy zr7-be?
Köszi előre is!
Segitseg kellene ,megpedig megmostam ugy rendesen a motort, es szerintem a riaszto kicsit megazott,azota erdekes dolgokat csinal,ill veszvillogot kapcsol be,(eleg zavaro)na most ha egyzserüen leveszem a az aksirol akkor gondolom mar nem müködik?
a riszto könyvebe semmi nincs.
Hát a tegnap kicsit összevisszára sikeredett, végülis odajutottam egy haverommal a fagyizóhoz, de kocsival, Panyoval pont egyszerre értünk oda. Eddig én nem ismertem ezt a fagyizót, mert igazán nem is szeret(t)em a fagyit (eddig), de ez valami isteni volt, a rizsfagyi az nagyon komoly
Vettél kabátot?
Gurultál tegnap a többiekkel? Jövő héten mehetnénk Szetendrére a Te ötleted nyomán, esetleg egy Dobogókő kitérővel. A kameratartót meg vedd meg előre és akkor majd csak veszel kamerát is
www.indianmotorcycle.com